Donderdag 29 April | Dag 85 | € 1026 KM | € 18.888

Gadver wat een tegenstelling in het weer is het ineens! Een beetje met een dik voorhoofd na onze eerste terrasdag kijken we naar buiten. En daarna naar de vooruitzichten van deze dag … Ziet er niet lekker uit en daarbij schiet me ineens te binnen dat onze regenbroeken nog in Amsterdam liggen en de rest van onze overgebleven kleding verre van waterdicht is. Zullen we??? Ja we vragen of we een dagje langer mogen blijven, kilometer technisch halen we het makkelijk om op zondag om 14 hr het terras op te komen lopen.

Dan maar weer aan de administratie, op zich ook wel weer even handig. We hebben onze drankenkaart aangepast en deze moet gecontroleerd worden, nooit een hele fijne klus. Op een paar dingetjes na was deze goed dus hup die is naar de drukker.

We blijven lekker binnen zolang als het met bakken uit de lucht komt. Die foto’s hebben we al laten we maar zeggen.

Wel een superleuk gesprek gehad met de eigenaar van het hotel. Hij blijkt bakkerij Bussing op de kaart gezet te hebben. En niet alleen dat hij had vroeger een goed lopende kledingwinkel én een discotheek in Willemstad, waar hij ook woonde in de molen. Het wonen in zo’n molen klinkt leuk maar kost behoorlijk wat aan onderhoud wat het dan minder leuk maakt. Leuk om zo’n man zo trots over zijn levenservaringen te horen vertellen. En dan is hij ook nog fan van Ibiza (van een jaar over 30 terug) maar hij gaat er nog steeds graag naar toe.

We nemen afscheid, volgens mij hebben we meer dan een uur staan praten. Wij moeten iets te eten regelen en zijn de enigste gasten van vanavond dus we mogen “beneden” eten. Fijn dat is beter als op de kamer. We doen vandaag de plaatselijk Chinees aan. Het was goed te doen.

We hebben de vooraankondiging van de Bier Troubadour binnengekregen dus deze willen wij graag met jullie delen!

Jan Nota die op 08 mei het bierverhaal vanuit Café Aan Zet gaat vertellen.

Morgen gaan we weer op pad richting Nieuw Beijerland, de dag erna naar Rhoon en dan Delfshaven!!! Zo nerveus als we waren toen we op 5 februari de deur uitliepen zo blij maar ook weer een beetje nerveus zijn we weer om thuis te komen. Wij zijn er heel erg aan toe 🙈

Toch nog een mooi plaatje weten te scoren 👌

Ons uitzicht

Morgen de een na laatste vreemde slaapplek!!! Slaap lekker lieve volgers 😘

3 gedachten over “Donderdag 29 April | Dag 85 | € 1026 KM | € 18.888

  1. Slaap lekker luitjes, gaat he-le-maal goed komen ! Te tof . Geweldige bier actie , zejer hoe dat dan tot stand komt .Dikke slaap knuffel , groet Marjon

Geef een reactie