Vrijdag 30 April | Dag 86 | 1037 KM | € 19.135

Zooo, nog 2 ochtendjes op een vreemde plek wakker worden en dan is dat klaar. Eerst maar even ontbijten beneden. Dit komt van het ernaast gelegen bedrijf ” de verleiding ” ook onderdeel van Bussing. Nou het is weer heerlijk!

Kamer opruimen, ellende weer inpakken en beneden nog even wat dingetjes regelen. Nog een bakkie doen en dan wordt het tijd om te gaan.

Afscheid nemen van onze gastheer en gastvrouw van Hotel Opus. Tip als je daar reserveert neem dan de Country Room/ Kamer 1. Daar zaten wij niet maar zag er helemaal top uit ik heb even naar binnen gegluurd 😂

Ad Bussing top gastheer 👌 en ze hebben ook nog een fijne donatie gedaan! Hotel Opus One

En hup in de beentjes naar Nieuw Beijerland. Nog even langs het terras van het Schippershuis waar we 2 dagen geleden op het terras hebben gezeten. Ondanks de minder temperatuur. zaten er toch lekker wat mensen. Nog even het uitzicht vanaf hier op de jachthaven.

Dan komt er weer een rustig matig bewoont stuk dus we maken niet heel veel mee behalve de altijd weer nieuwsgierige dieren 🙈

ze blijven schattig, ook met tandjes 😂

Dan kruisen we de snelweg A29, en dan gebeurt er weer iets als vanouds.

Jeeeej we hebben weer fans er wordt weer naar ons getoeterd 😁

We hobbelen door en ik moet even iets op mijn telefoon doen. Volgens mij is het echt tijd dat we naar huis gaan, mijn afwezigheid wordt gewoon niet opgemerkt 🤨

Dat vlekje op de weg is Peet …

Halverwege op de route naar Nieuw Beijerland komen we Carla tegen. Zij had een buurjongen die ook CF heeft, hij heeft op 27 jarige leeftijd besloten om samen met zijn vriendin met een camper naar Zuid Spanje te gaan. Het beste uit het leven te halen nu het nog kan, het ging niet zo heel lekker met hem en verandering van klimaat helpt soms ook. Carla wilde niet op de foto maar heeft wel gedondeerd🙏

We lopen Zuidzijde in, werkelijk iedereen is geïnteresseerd in die twee in appeltjes groene kleding met vlag op hun rug … Eerst stopt deze dame voor ons voor meer informatie.

Jannie

Een paar meter verder praten we over het hek met een bewoner van een super mooi plekje en een huis verder lopen we de volgende bewoner tegen het lijf. Ook weer zo’n leuk gesprek gehad over santiago de compostela en de roparun. Maar ook gewoon over de alledaagse dingen. Weer even op de foto en dan zegt hij, volgens mij zijn jullie mijn vrouw Jannie net tegengekomen? Hahahaha ja dat klopt die staat ook op de foto 😂

GertJan, zonder te weten hebben wij separaat een echtpaar gefotografeerd

We lopen door, einde in zicht en dan zijn we er toch wel weer klaar mee. Horen we ineens achter ons, he hallo??? Huh is dit voor ons? Ja dit is voor ons, deze meneer zag ons voorbij lopen en wilde weten hoe of wat. Babbeltje en uitgenodigd voor een drankje. We hebben dit niet gedaan, deze meneer is voorzichtig met Corona en terecht en we zijn 300 meter bij onze bestemming vandaan.

We hebben een B & B boven een restaurant. Ik had gelezen dat ze open waren maar als je doet wat er staat lijkt het dat ze niet open zijn, toch maar even de voordeur proberen en hoera er is een terras aan de achterkant. Leuk plekje. We raken gelijk aan de praat met onze buurtafel. Komen uit Gouda en wonen nu 5 jaar in deze omgeving. Ook weer een leuke ontmoeting!

Anouschka & Mike, tot zondag!

Morgen gaat de reis naar Rhoon. En dan, dan gaan we naar Delfshaven. DE kans voor mensen die ons beloofd hebben een keer met ons mee te lopen. We zijn in de buurt, het is maar een uurtje, het “sneeuwt, vriest, waait, regent niet”. Dus tja het zou wel grappig zijn, wij zijn wel even een klein beetje uitgeluld af en toe 🙃

Als tegenprestatie vertrekken wij “vroeg” van onze locatie en lopen naar Station Zuidplein. Voor diegene die het leuk lijkt het laatste stukkie met ons mee te lopen kom hier dan naartoe. Morgen zullen wij de exacte locatie in onze blog laten weten.

Dit is het weer voor vandaag, leuke dag gehad wij hopen jullie ook, tot morgen lieve volgers 😘

4 gedachten over “Vrijdag 30 April | Dag 86 | 1037 KM | € 19.135

  1. Jaaaaa, delaaatste loooddjes! Het is jullie en Stg. Taai zooo gegund. Zondag natuurlijk afspreken voor het mooie nieuwe Theater Zuidplein! T.o. de bushaltes en waar het oude Sportfondse Bad stond . Toevaliig ! ben ik nog aan het werk ook en doneer op zeker uit naam van TZ! Slaap lekker kanjers 😴😴
    Enne..is het een idee om alle deelnemende B&B te linken? Zodat wij volgers daar wellicht eens een keer kunnen overnachten? Er zaten wat pateltjes bij 🙂 💞 lieve hug , Marjon

    1. Hi Marjon, dat is een goed idee. Nou als je dan aan het werk bent dan moet je wel even naar buiten komen als het kan? Wat betreft het linken van B&B dat staat al op de planning. We zijn inderdaad wel wat pareltjes tegengekomen. Misschien tot morgen!

  2. Nog even doorlopen!! Vandaag reed ik langs aan Zet. Zaten ondanks het .. weer toch gasten op het terras. Vast te wachten op twee groene kikkers:)
    Stoere collega’s geweldige prestatie en echte toppers💋
    We zijn trots op jullie

Geef een reactie