Woensdag 28 april | Dag 84 | 1022 KM | € 18.075

Hoerraaaa! Het is ” we mogen weer open met het terras met beperking dag”. Wij zijn blij, nerveus, vinden het spannend. Zeker als je er zelf niet bij bent. Peet heeft wel ieder uur gebeld met de vraag hoe druk is het? Het ging in golfbewegingen, ons terras ligt op een hoek en we hebben vaak last van de wind. Als het heel warm is dit top en anders voelt het al gauw fris aan. Maar we hebben een gezellige dag gedraaid.

Maar goed we zijn wakker geworden bij Sandra & Marcel. Wat een fantastische dagen hebben we daar gehad zeg. Tis gewoon niet te omschrijven. Maar we moeten echt het pand verlaten vinden wijzelf dus op weg richting Rotterdam ❤️

Dus het ochtendritueel, douchen, ontbijten en nog een paar bakkies. Het doel van vandaag is Numansdorp en dat ligt gezien de tijd te ver weg dus we hebben een slingertje gekregen. We rijden langs Willemstad, daar zijn we een week geleden ook geweest. Daar ligt een zeilboot van een bekende van ons dus even bootje(s) kijken. Dan ook maar een bakkie op het terras. Willemstad is een wereld van verschil tov vorige week. Je hoort geroezemoes, je kan mensen kijken en lekker op een terrasje zitten.

Die broodjes kroket waren niet voor ons hoor 😬

En door, op naar Numansdorp, leuk weer dat de straten niet meer zo uitgestorven zijn en de winkels wat meer bezet zijn, als dan het zonnetje ook nog doorbreekt dan krijg je gewoon een gelukzalig gevoel 🥳

Verdrietig nemen wij afscheid van onze gastheer, dank jullie wel voor de topdagen!

Dank je wel voor de “portiek” experience 😍

We gooien eerst de tassen even af en maken een rondje Numansdorp met uiteindelijk het doel het vinden van een terras! We lopen eerst de verkeerde kant op, lopen langs een horecabedrijf die het niet gered heeft maar wel tafels buiten heeft staan die wij ook graag op ons terras willen hebben dus dan maar weer even op de foto 😜

En dan hup naar het terras, het voelt gewoon een beetje vreemd. Maar goed we moeten er toch aan geloven vinden wij zelf. Wat een opgave 😂

Het voelt als vreemdgaan. Drankje doen op je niet eigen terras
Wat een heerlijk uitzicht!

En dan maar terug naar onze slaapplek. Het is een bijzondere kamer met daarin een van mijn lievelingsartiesten …

En we ontdekken nog een lekker slaapmutsje, de eigenaar is een liefhebber.

We hebben vandaag ook nog een besluit genomen. Wij zijn heel blij dat we zondag weer in ons eigen bedje kunnen slapen en besluiteloos voor de kledingkast kunnen staan. Het is nogal wat om 12 weken achter elkaar uit een rugzak te leven. Inmiddels hebben we een kleine aversie opgebouwd tegen de kleur groen en onze rugzakken.

Wij vinden dat als we weer terug zijn dit initiatief niet gelijk hoeft te stoppen, wij denken dat als wij ons verhaal in onze eigen stad vertellen er nog wel een en ander te behalen is voor de Stichting TAAI! Om die reden bouwen we aanstaande zondag 02 mei een klein bescheiden feestje. Aangezien we nu al redelijk in de buurt zijn komen we om 14 uur (ipv 15 uur) aan op ons terras bij Café Aan Zet, dit omdat we wat mensen verwachten van (ver) buiten onze regio. We zouden het superleuk vinden als jullie volgers er dan ook bij zijn.

Het knalfeest willen we doen als we weer helemaal open zijn zonder restricties, wanneer dit is weet nog niemand maar wij hopen ergens in augustus. Op deze dag zullen we ook de cheque. overhandigen aan de Stichting TAAI!

En op de valreep komt dit bericht binnen van de Bier Troubadour, wij hebben er zin in!!!

Lieve volgers, wij hebben weer een topdag gehad vandaag wij hopen jullie ook, fijne avond en tot morgen 😘

Geef een reactie