Dinsdag 27 april | Dag 83 | 1012 KM | € 17.263

We beginnen natuurlijk om Willem te feliciteren!

Onze koning is 54 jaar geworden en dat moet op gepaste wijze gevierd worden 😂

Oranjegebak …

En we hebben nog een partij die ook nog even wat gebak heeft ingeslagen, als je loopt is dit allemaal niet zo erg maar we hebben niet echt heel veel bewogen de afgelopen dagen 😬

Wat een ellende

Maar goed we hebben Willem z’n verjaardag op een waardige manier gevierd dachten wij maar nee toch nog niet helemaal …

als het maar oranje is!

Het is hoe gezellig ook voor ons een hele rare Koningsdag net als vorig jaar. Het lijkt wel een “gewone” zondag. Normaal gesproken werken we ons 3 slagen in de rondte op dit soort dagen maar nu zitten we ordinair lekker op de bank in te lekker weer. We hebben zeker geen klagen maar af en toe denken we omg wat hadden we een lekker omzet kunnen draaien vandaag met dit weer! Maar goed dat is niet zo dan maar even genieten voordat we weer volle bak aan de slag gaan. We hebben er zo ontzettend veel zin in niet normaal!

We laten het maar over ons heen gaan, wat moet je anders, nog 5 dagen en dan lopen we lekker ons eigen terras op. Heerlijk we kunnen gewoon niet wachten en dat zal voor sommige mensen die ons goed kennen een verrassing zijn.

Ik laat Peet even een foto maken, dat ging niet helemaal goed vond ik en ik dacht dat kan ik beter, dat was wel zo maar ik plof op de bank en ga met mijn dikke billen bovenop Peet zijn leesbril zitten. Die hebben we op Texel aangeschaft. Natuurlijk geef ik hem de schuld wie legt nou zijn leesbril midden op de bank? Resultaat?

Hmmm dit werkt niet meer, we gooien ‘m weg. Nee natuurlijk niet die glazen zijn nog goed we doen alleen een nieuw montuurtje

Peet raakt aan de praat met Jeroen, en Peet heeft de afgelopen 2 dagen al 3 x een boot gekocht maar toch weer niet maar het enthousiasme was er niet minder om.

Peet & Jeroen

Lekker eten.

En dan ook nog weer even deze, hoe mooi is dit in eigen land 🥰

Morgen gaan we naar Numansdorp, we moeten echt aan de wandel nu anders halen we de zondag niet en dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Daarbij hebben we besloten om deze actie door te laten lopen tot de dag waarbij alle restricties opgeheven zijn. Dan maken we een groot feest en overhandigen de check aan de Stichting TAAI.

Fijne avond lieve volgers, wij hopen dat jullie vandaag een leuke Koningsdag hebben gehad, die van ons was wel aardig 🙈

Geef een reactie