Zaterdag 03 April | Dag 58 | 745 KM | € 15.247

Man man man, spierpijn … So da’s lang geleden! Op andere plekken ook heel bijzonder? Ahh dat komt van het tuinieren van gisteren. Bizar, die verwacht je dan weer niet maar blijkbaar toch andere spiertjes gebruikt.

Rustig opgestart en een behoorlijk deel achterstallig onderhoud weggewerkt. Onze landlord heeft van alles te doen en wij blijven alleen in zijn huis achter. Het blijft apart, dat iemand zo maar zijn huis in handen laat aan mensen die je 1,5 dag kent. Ik heb het vanavond nagevraagd en er ligt niets persoonlijks van hem, in het huis is er één kast afgesloten voor gasten en verder kan iedereen doen en laten wat tie wil. Wij vinden het mooi en voelen ons al weer helemaal thuis!

Eff eitjes bakken voor het ontbijt en als Han terugkomt maakt Peet een hamburger met van alles erop. Het blijft dan ook geven en nemen …

We willen er even op uit, liefst vandaag niet lopend? We rijden een stukje eiland, oh en die lammetjes zijn zo schattig, ik probeer het te filmen maar ben dan weer net iets te laat maar die diertjes kunnen ook een soort van huppelen, te schattig!

We rijden door De Koog en belanden in Het Cocksdorp. De Koog oogde druk maar Het Cocksdorp ziet er anders uit. Volop horeca maar het ziet er zo triest uit. Lege terrassen, doods. Je wordt bijna blij dat het niet echt lekker weer is!

Even een bakkie to go halen. Kijk eens hoe leuk, ze hebben 3 van deze vitrines naast elkaar, grappig.

Staan bijzonderdere exemplaren tussen. Een papegaai en een scrhoen?

We lopen verder, er zijn wat winkels die toch proberen een beetje omzet te maken. Rarara wat heeft Peet op zijn hoofd?

Het is een rare situatie, we zijn 2 dagen geleden aangekomen op Texel en toen was het stil, vandaag niet, allemaal fietsers en veel meer auto’s! Maar hoe triest is het dan dat alle terrassen leeg zijn? Wij voelen die pijn ook! Maar daarentegen staat er weer enorme rijen bij de supermarkten.

Ook wij moeten boodschappen doen, en hier op Texel met deze drukte geldt één persoon per huishouden, dit hadden we gisteren al meegemaakt. We gaan het weer proberen, maar helaas dezelfde persoon als gisteren staat aan de deur en in dit geval helaas vallen we gewoon te veel op. Sorrie jongens als jullie wat later terugkomen als het rustiger is dan kan het misschien wel! Toch best wel geïrriteerd terwijl hij gewoon de regels na leeft. We zelfs naar een concurrent gelopen. Daar was het hetzelfde verhaal. Volgens mij hebben wij nu onbewust een klein staaltje ontevredenheid laten zien 🙈 Als je het zelf maar erkend dan is dat al een groot goed.

Dan maar eerst naar “huis”. Heerlijk weer uit de wind en lekker warm, vanavond eten we boeuf stroganoff klassiek, beide mannen wisselen ervaringen uit hoe beide vinden hoe dit bereid moet worden. Gelukkig met heel veel overeenkomsten 😂

We hebben gegeten, ik zit met 3 mannen … Ik heb niet geholpen in de voorbereiding. dat hebben ze met z’n 3’en gedaan. Dus zonder mij, dus ik bied aan dat ik dan de keuken op zal ruimen, hoe kan het dan zo zijn dat geen man mij even helpt??? ja ja ja gebeurt gewoon maar eigenlijk is dat helemaal niet erg aangezien ze mooie gesprekken met elkaar hebben.

En oh ja, de Friesche Vlogger, we staan op zijn Vlog! Maar het is een lange Vlog en dat willen we jullie niet aan doen, wij verstaan van sommige stukken ook helemaal niets 😬 De verkorte versie volgt morgen.

Ik ga morgen heel erg mijn best doen om dartelende lammetjes te filmen. Het geeft mijn zo’n geweldig gevoel als ik dit zie!

Check ook even onder menu op onze website http://www.mywalkings.com onderstaande pagina’s

  • Duwtje in de rug
  • Met dank aan
  • Goodies
  • Draag jij ook je steentje bij?

Fijne avond lieve volgers, tot morgen!

Ennn wat Peet op zijn hoofd had was een texeler zadelhoes 😂

Eén gedachte over “Zaterdag 03 April | Dag 58 | 745 KM | € 15.247

  1. Ik had het goed! Niet op je kop laten zitten hè Peet 😂 De 15.000 gepasseerd,het mag gezegd worden : respect! Jullie maken het verschil. , Nu lekker slapen en snaveltjes toe 😉

Geef een reactie