Donderdag 01 April | Dag 56 | 727 KM | € 15.112

Knap dat je na zo’n Big Mac ook nog lekker kan slapen? Nou dat kan gewoon 😜 Heerlijk (door) geslapen alweer dus niets te klagen. Ontbijt was goed maar we moeten er vandoor vinden wij.. Even bedanken voor de goede zorgen 👍🏻

Paula van Forest hotel Den Helder

We hebben een afspraak bij Los Radio in Den Helder. Ze waren al op de hoogte van onze komst dus kom maar binnenvallen wanneer het jullie uitkomt? Oké

We gaan lekker lopen, tasjes opgeruimd en overtollige ellende naar huis gestuurd…

Zo voelden we ons gisteren 😇

Maar deze hele reis heeft te maken met aandacht waardoor er over het algemeen positiviteit ontstaat en dan daarna een donatie! Dat was even achtergebleven de laatste tijd en dat verhoogt bij ons niet positiviteit. Maar als er dan weer iets nieuws verzonnen wordt, wordt dit wel direct in positiviteit omgezet.

Oke, Radio Los. Als we aan komen lopen roept een man naar ons, hé zijn jullie die kroegeigenaren uit Rotterdam? Yep, ah wat leuk ik dacht dat jullie in de uitzending 09.00 -11.00 uur zouden zitten maar dat halen we niet meer dus dat wordt na 11 uur bij mij in de uitzending. Helemaal goed, eerst even een bakkie.

Aflossing van de wacht, 10.55 uur.

Hieronder de digitale verslaggeving in geschrift. https://www.regionoordkop.nl/01/04/2021/wandelen-van-rotterdam-naar-assen-voor-stichting-taai/

De audioversie is best lang dat is deze link er ging technisch even wat fout, als je ‘m echt heel graag wilt horen, tis namelijk officieel de eerste keer dat ik (Chell) op de radio komt …

https://www.regionoordkop.nl/uitzendinggemist/

Superleuk interview Gerard, dank je wel!!!

Op 10 minuutjes afstand nog even de printjes ophalen. Soms heb je mensen aan de telefoon waarvan je van te voren al denkt te weten dat dit een tof iemand is. Printjes ophalen dus en liefst gesneden. Wij hobbelen naar binnen en wordt ontvangen door diezelfde persoon. De printjes zijn onze flyer en wij vragen of hij misschien toevallig de QR code heeft gescand? Noop, even uitleggen dan maar. Hij vindt het leuk en begint het steeds leuker te vinden lijkt het, dus printjes gedoneerd aan het goed doel!

Justin thanks voor je volijkheid 👍🏻

Op naar de boot, natuurlijk hebben we een rondje extra gekregen van Google Maps. En dan staan er weer van de ellendige gele omleidingsborden. Hmm je voelt het al aankomen denken wij, wij lopen natuurlijk gewoon door wij zijn maar voetgangers moet toch kunnen? Dus niet! Het is een reparatie aan een brug en die stond heel erg open dus tja, gaat gewoon niet 😬

Pfff irritant weer dit, maar we hebben nog speling dus we halen het wel lopen we even terug (2KM). We zien ook weer mooie plaatjes…


Door de omleiding en het veel praten hadden we ineens bootstress. We hebben een marge van 1 minuut terwijl we er nog 20 te gaan hebben. Dingetje … Pfff nou dit is voor het eerst dat we in de afgelopen 55 dagen vol gas hebben gelopen. Uiteindelijk hebben we 2 minuten erbij gelopen en ging de boot niet op tijd weg dus helemaal bezweet op naar Texel. Jeetje wat een Ferry zeg, wij hebben nog nooit zo’n mooie grote gezien.

Wat stappen eraf en gingen er niet van uit dat we opgewacht zouden worden. Ja hoor daar staat tie, Sander die we jaren niet gezien hebben een beetje grijs geworden maar dat vind hij ook van mij 🙈 We lopen naar De Burg, en natuurlijk weer wind tegen en het blijft gewoon niet wennen!

Het is nu nog rustig op het eiland maar morgen begint de Paasdrukte. Ben benieuwd.

We schuiven aan aan de keukentafel. Gezellig heerlijk warm gevoel en nog wat geleerd, wat een heerlijk dag weer!!!

En al een gedeelte van het eiland gezien en dat beloofd veel goeds!

Tot morgen lieve volgers 😘

Eén gedachte over “Donderdag 01 April | Dag 56 | 727 KM | € 15.112

  1. Geweldig weer om al die verslagen te lezen ! Jullie maken idd wat mee zo onderweg ,
    Groetjes van uit Rotjeknor
    En blijf gezond .

Geef een reactie