Woensdag 31 Maart | Dag 55 | 711 KM | € 14.382

Peet was al weer vroeg wakker 06.30hr.d Het was nog donker 😩

Uitzicht vanaf balkon

Den Helder, heerlijk! Als stadsmens is het ook weer heel fijn om meerdere mensen op straat te zien 🙏 Het is lekker weer, ik zie een hele hoop witte beentjes en iedereen is vrolijk. Ik ook want ik weet dat ik een gedeelte van onze bagage vandaag op de post ga doen en dat is zo fijn! Meer ruimte in de rugzak & minder gewicht! Met deze temperaturen komt er te veel aan onze rugzak te hangen door ruimtegebrek en dat loopt gewoon niet lekker.

Dus even de tassen checken bij onze slaapplaats en hup naar de Bruna, doos gekocht en onze overtollige handel erin gedaan. Mevrouw u moet even de afzender invullen op het biljet, Ja uh da’s moeilijk want ik weet niet waar ik dan ben. Maar als het binnen 7 dagen niet afgehaald wordt dan wordt het teruggestuurd naar u? Grappig, ik stuur het pakket namelijk naar mijzelf 🙈 Maar geen paniek, er hangt al 2 jaar een briefje op mijn brievenbus met “indien geen gehoor dan graag aanbellen bij Nr. 41” En dat werkt gewoon top1

We moeten printen, ook maar even proberen bij de Bruna. Helaas dat gaat niet en nergens hier in de binnenstad. Zelfs de bieb is dicht ivm Corona. We hebben een shop gevonden om de hoek waar wij morgen een radio interview hebben. Dat komt goed uit elke meter is er tenslotte één!

We lopen terug komen wij deze beschilderingen tegen.

ik vind ‘m mooi

Dan moeten we opschieten, we gaan naar Pieter een bekende van ons van 3 jaar geleden met flottielje zeilen in Turkije opzoeken, zo’n leuke tijd gehad daar en Pieter heeft ons een aantal keer gered.

Het is best gek als je na 3 jaar voor de deur staat, maar het voelde gelijk goed. Oude verhalen opgehaald en nieuwe gedeeld met elkaar! En komt hij ook nog eens uit Vlaardingen, dus we horen een vaag “Rotterdams” accent heerlijk.

Pieter
Marian

We moeten gaan, even in de war over de avondklok, wat is het nou 21hr of 22hr? Het blijkt 22hr te zijn en we hadden ineens enorm trek in de Mac. Dat is ook al minimaal 7 weken geleden. Ik denk dat de Mac dicht is en was gewoon doorgelopen maar Peet rammelt toch even en de deur en ja hoor, open!

Joehoe, we weten dat het slecht is maar wij zijn blij, Op naar onze slaapplaats, heel dichtbij. En wat was tie heerlijk. 🍔

Lekker …

Morgen eerst even naar de radio en misschien nog het Noordhollands Dagblad. We gaan het zien.

Morgen weer met de boot, leuk!

En we zijn weer met iets nieuws bezig maar dat moeten we nog even verder ontwikkelen maar leuk/ gezellig wordt ‘t!

tipje van de sluier let op het bord …

Tot morgen vanaf Texel 😘

Eén gedachte over “Woensdag 31 Maart | Dag 55 | 711 KM | € 14.382

Geef een reactie