Woensdag 24 Februari | Dag 19 | 259,6 KM

Het is een ochtend die vroeg begint. Om 06.50 komen we in de uitzending van Radio Rijnmond. Lekker Rotterdams  Rotterdams. Lang geleden 🙃

Café-eigenaren lopen het hele land door voor het goede doel: ‘Ik pakte voor een boodschap de auto’ https://rtvr.nl/tsqn

Als je het interview wil horen ga dan naar:

https://www.rijnmond.nl/nieuws/204269/Cafe-eigenaren-lopen-het-hele-land-door-voor-het-goede-doel-Ik-pakte-voor-een-boodschap-de-auto en klik dan op het audio button

Vervolgen weer de dagelijkse ochtendrituelen.

En dan de twijfel, wat gaan we doen, in theorie zit ons verblijf in NH hotel erop. Maar we hebben een halve afspraak met een belangrijk iemand vanavond. Even checken, ja ze heeft tijd vanavond! En Feyenoord komt naar Groningen vanavond, misschien kunnen we daar nog iets mee? Wat lijntjes uitgezet en avondje bijgeboekt dan maar, wederom gesponsord door NH. 

Dan maar weer de stad in, promoten!!! We staan te gluren in de etalage voor misschien een andere rugzak. Superleuk gesprek voor de deur bij de Bever in Groningen. 

Rieneke en Willem

Onze sponsorbroeken zijn nog niet binnen. Ik loop inmiddels al weer 4 dagen in mijn beroemde of beruchte “witte” broek. Mijn oog valt op Jeans Center, logo zelfde kleur als onze outfit dus dat moet goed zijn. Effe bellen daar begin ik maar mee. Tessa neemt op, ik heb een spijkerbroek nodig, maakt me niet zoveel uit welk model en ik moet ‘m vandaag hebben. Die moet ik via de website bestellen, die bestelling komt dat bij hun binnen en dan pakken ze ‘m in en dan kan ik ‘m afhalen. Ik zit al aan de overkant van jullie winkel, sorrie het moet echt via deze weg wij kunnen/ mogen niet afrekenen. Oke, ik op mijn telefoon een broek bestellen, ik ben niet zo goed op mijn telefoon doe graag iets op een echt toetsenbord met een groter scherm maar die had ik nou niet bij me …

Gedoe, maar gelukt. Wij wachten op een mail dat we de broek konden komen ophalen, maar helaas die kwam maar niet. Weer bellen … Ah de broek is niet op voorraad hier maar wel in Arkel? Arkel? Dat is ons andere filiaal in Groningen. Uhhh wij zijn lopend is dat ver weg? Ja best wel.

Oke dan maar een ander broekje bestellen, die wel op voorraad is. Natuurlijk wel weer via de Website voor de deur van de winkel 🙈. Arme Tessa, die doet zo heel erg haar best voor mij om mij een verse broek te bezorgen. Gelukt!!!

Tussendoor horen wij de we welkom zijn in de Euroborg, het stadion van FC Groningen. Leukkk, ik moet nog wel even ergens een broekwissel maken, da’s een dingetje in Coronatijd in een grote stad. Nergens mogen wij gebruik maken van het toilet maar gelukkig hebben ze een openbaar super schoon toilet.

Hup op naar het stadion! Matthijs staat ons al op te wachten. Onze kleding valt blijkbaar op. We lopen het stadion binnen. Wauw wat een prachtig stadion en de hat trick club ziet er top maar helaas verlaten uit. Maar het is toch vreemd dat alles zo “ zonder mensen” is. Matthijs heeft een kadootje voor ons, een FC Groningen shirt, daar moeten we natuurlijk mee of de foto.

Matthijs, denk je dat we nog iemand van Feyenoord kunnen spreken? Nee onmogelijk, de voetballers leven in een bubbel én er mogen GEEN supporters toegelaten worden. Logisch … Maar uhhh wij zijn net zo groen al s de stoeltjes in het stadion? Wij denk echt dat we niet opvallen?!? Nee helaas kan echt niet, jammer maar wel geprobeerd “alles voor de stichting” Dan kunnen we misschien wachten op de spelersbus? Hmmm ik denk dat de bus via de parkeergarage binnenkomt. Jammer.

En nu? Die bus die komt hoe dan ook ergens aanrijden. We zien dat er meer en meer stewards naar buiten komen, dat betekent iets toch als er beweging komt? Superaardige mensen die stewards. Ze komen dus wel via de voorkant… Dan maar eff wachten!

Wat is dan je doel? Ons doel is in ieder geval bij Dick even aandacht te vragen voor de Stichting TAAI daar hebben wij wel een TAAI-bandje voor over. Dusss als echte cameramensen staan wij netjes opgesteld en dan komt dé bus.

De rest spreekt voor zich 😂

Zoals jullie hebben gezien was Peet zo blij als een kind. Het is wel een beetje moeilijk als je niet precies weet wie welke speler is en zo’n mondkapje helpt op zeker niet meer, maar gelukkig heeft de plaatselijke jeugd ons geholpen!

Tis bijna niet te zien maar dit is Botteghin

Deze missie is voor ons weer gelukt, even afscheid neme van een steward waar we door het wachten en klikkie mee hadden gekregen.

Euforisch lopen we weer naar het centrum op weg naar onze volgende date die we afgelopen zaterdag hebben leren kennen. Daar zitten we nu en daarom sluit ik deze blog nu af omdat het niet zo netjes is om dan de hele tijd achter je laptop te zitten.

Dan lopen we Miranda tegen het lijf, wij vinden het zo bijzonder hoe gesprekken tijdens het honden uitlaten kunnen verlopen! Dank je wel Miranda voor je openheid, fantastisch, geweldig en verrassend 😘

Morgen gaan we echt de stad Groningen verlaten denken wij, op naar het volgende avontuur.

Krijg net ook het bericht binnen van de eindstand:

Da’s dan weer jammer, wij hebben zo’n gelukkige dag meegemaakt maar hebben het niet over kunnen brengen op Feyenoord.

Fijne avond lieve volgers 😘

3 gedachten over “Woensdag 24 Februari | Dag 19 | 259,6 KM

Geef een reactie