Zondag 21 Februari | Dag 16 | 225,6 KM

We staan lekker vroeg op. Om 06.30 lopen we wederom in het Oerbos met Dave de hond. Dus een mooie zonsopkomst gezien.

Peet vond dat hij een tegenprestatie moest doen voor de geweldige dagen die we in Assen hebben beleefd.

Nog even wat administratieve dingen afgehandeld voor Café Aan Zet (dat zou je bijna vergeten) en dan weer de rugzakken inpakken met onze nieuwe kleding. Tis toch altijd weer spannend of alles gaat passen. 

Dit is onze nieuwe outfit, de broek en de pet volgen komende week. Valt lekker op in ieder geval 😇

Rond 12 uur gaan we op pad, we worden uitgezwaaid door de hele familie.

Afscheid van Ria, Nicole, Rodin en Jursley

Het is heerlijk weer, het is gewoon echt genieten! Onderweg komen we mensen van RTV Drenthe tegen, hebben jullie tijd voor ons? Sorrie we zijn nu bezig met een sportprogramma maar we kunnen het wel doorgeven aan onze redactie. Top graag! Nu ik er zo over nadenk, ik denk dat wij ook wel in het sportprogramma opgenomen hadden kunnen worden 😬

Tijd voor de lunch, heerlijk aan het water. Gelijk wat jassen uit het is echt te warm.

Ik hou 2 kleine stukjes brood zonder beleg over en gooi dit in het water voor de eendjes die ik niet heb zien zwemmen. Peet hevig teleurgesteld …

We lopen een behoorlijk stuk langs het kanaal. Af en toe bellend. Iedereen die we tegenkomen vertellen wij wat wij aan het doen zijn. De reacties zijn superleuk. 

Jolanda & Roel (buiten beeld)

Dan komt er een behoorlijke donatie aan, even bellen naar de donateur aangezien we zijn naam herkennen. Hij vindt het helemaal geweldig wat wij aan het doen zijn.

We zien ineens een stukje lente! Mooi!

Krokusjes

Wij gaan richting Hunebed D15en krijgen dan bericht over een hele mooie donatie via de Stichting TAAI. Mensen die wij zelf niet kennen. Wat een klapper!

Aangekomen bij het Hunebed, met 2 motorrijders een praatje gemaakt en gevraagd of zij een foto van ons willen maken samen met het Hunebed.

Een gezinnetje heeft de helft van ons verhaal meegekregen, de kleine meid zit naast de auto op de po. Zo schattig met blauwe kaplaarsjes aan. Wij vragen aan moeder of we een foto van haar mogen maken. Dat mag! Peet zegt tegen het meisje “wat ben jij een mooie meid!” en haar antwoord was “Ik moet poepen” 😂 Heerlijk ongecompliceerd die kinderen.

Lieve Lotte 💞

We lopen verder, dan lopen we de familie Knol tegen het lijf, wat een aardige mensen weer! We krijgen wat tips hoe te lopen. Ook wij gaan samen op de foto.

Meneer Knol vraagt “moet ik nog wat uuttrekken”?

Op verzoek van sommige volgers hebben wij onze “deel live locatie” aangezet. Dan horen we een bekend geluid, lijkt wel op onze bezoekers van gisteren met de Porsche??? En ja hoor de telefoon gaat, waar lopen jullie? Op een landweggetje aan de overkant van dit veld. We worden verrast met een kaas, en wat te drinken. 

Waar gaan jullie heen? Naar Fletcher in Zeegse. Een uurtje later worden we nog een keer verrast met een flesje wijn. Bijzonder toch?

Lief lief lief Frouke en Robbert-Jan

Wij hebben nog een uurtje lopen te gaan, nog steeds in korte mouwen in een heel mooi gebied.

Het valt ons op dat menigeen de cabrio weer uit de garage heeft gehaald. Maar deze blijft toch ook een leuke!

Doordat we laat weggegaan zijn vandaag maken we de zonsondergang lopend mee, een mooi paatje.

En dan willen vanavond afsluiten met dit bericht van Sander Fischer van Excelsior!!!

Dank je wel Sander voor je mooie woorden!

Ik publiceer dit bericht heel snel want de internetverbinding hier op de hei is verre van optimaal! Als er schoonheidsfoutjes in zitten dan pas ik deze morgen aan.

Heb zelfs mijn “kantoor” naar buiten verplaatst en het lijkt iets te helpen of ik heb gewoon geluk …

Slaap lekker allemaal, dat gaat ons wel lukken, als in dat iemand daar nu al lekker mee bezig is 😂

Morgen gaan we naar Groningen (stad)

4 gedachten over “Zondag 21 Februari | Dag 16 | 225,6 KM

  1. Zo weer aan de wandel geweest, nou dan hebben jullie je rust wel verdient! # jatognitan Ik zeg voor nu Truste en morgen gezo s weer op met veel wandel.plezier
    Gr. Bollethee

  2. Leuk hoor. Zo maak je nog eens wat mee en het weer….
    het weer, wat een verschil met vorige week! Succes met de wandeltocht bikkels!

Geef een reactie