Zaterdag 20 Februari | Dag 15 | 207,8 KM | ” Promotiedag “

Vandaag staan we zo op, tis 05 uur ’s ochtends en we hebben al weer lol 😂

Alles voor de stichting de schaamte voorbij

Oh oh oh wat een heerlijke dag vandaag! De temperatuur is heerlijk. Wat een temperatuurverschillen maken we nou toch mee. Het is nog maar 2 weken geleden dat we in de sneeuwstorm hebben gelopen.

Het kantoor is verhuisd naar buiten.

Even de dieren voederen en hup de schoentjes aan. We moeten de schoenen die we afgelopen donderdag gekocht hebben terugbrengen. Het lag niet aan de oude schoenen (of de bankschroef heeft geholpen) het lag gewoon aan de voetjes. Die zijn weer helemaal bijgekomen met een beetje rust.

Hond aan de lijn en gaan. Op naar het centrum. Onze broeken zakken af dus we gaan de Jort Kelder uithangen. We moeten zijn bij herenmodezaak de Rooij zijn. Gelijk worden we herkend, het krantenartikel en de kleding werkt. We krijgen de bretels gratis mee!

Eff de schoentjes wegbrengen, dat vinden we dan weer lullig. Sorrie  hoor lag niet aan de schoenen maar aan mijn voeten 😬

En dan gaan we echt de hond uitlaten in het Oerbos … Dan gaan we hierbij gelijk en nieuwe rubriek introduceren en die heet:  Wist je dat …

Wist je dat Het Asserbos is een stadsbos gelegen in Assen, tussen het winkelcentrum en de woonwijk Baggelhuizen.

Het is een van de oudste bossen van Nederland en beslaat een oppervlak van ongeveer 114 hectare. Ongeveer 10 hectare is nog oerbos.

Dus daar gaan wij hondje uitlaten. Ik was zo blij, zelf hebben wij een labrador en die ligt minimaal één keer per dag in (meestal vies) water. Dave (de hond) lijkt niet zo’n hond te zijn. Maar Dave is in de war en loopt/ zakt door het ijs. Gedurende dit avontuur lopen wij Jarno en Rinske tegen lijf.

Terug naar “huis”. Robbert-Jan (Jumbo Capelle aan den IJssel) en Frouke (Jumbo Stadskanaal) zijn in de buurt en komen ons opzoeken. Speledingetje 😇

En dan komt dit bericht bij ons binnen, superleuk verhaal weer!

https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/1047681/peter-en-marichelle-wandelen-tot-hun-cafe-weer-open-kan

Als laatste voor vandaag willen wij dit nummer van de Wannebiezz  met jullie delen, de Wannebiezz hebben samen met onze gasten onze bruiloft tot een topdag gemaakt! Wij vinden ze zo leuk 🤪

https://fb.watch/3N819SCnNB/

Oke lieve volgers, dit was onze laatste rustdag, morgen gaan we weer in de benen op weg naar Groningen. Fijn weekend verder allemaal!

Eén gedachte over “Zaterdag 20 Februari | Dag 15 | 207,8 KM | ” Promotiedag “

Geef een reactie