Vrijdag 19 Februari | Dag 14 | 203,25 KM |“Promotiedag ”

Lekker uitslapen, door de verrassing van gisteren is het wat later geworden dan normaal. Deze keer liggen er geen briefjes klaar, we staan tegelijk op …

Werk aan de winkel. Er moeten nog wat ideeen van gisteren uitgewerkt worden.

Even wat dingetjes regelen

Om 11.15 uur hebben we een afspraak met Ronald Obbes bij de VVV van Assen. Ronald is ook horecaondernemer in Assen met 2 winkels en eigenaar van het VVV. In eerste instantie hebben we het over “horecaperikelen” in Coronatijd.

Máár we komen natuurlijk voor ons hoofddoel Stichting Taai.  Aangezien Ronald in Assen waarschijnlijk een groot netwerk heeft is onze vraag of hij ons verhaal wil delen met zijn “achterban”.

Ronald Obbes eigenaar van Grand Café “Het Wapen” , Lodewijk Napoleon en VVV Assen

Terwijl wij staan te wachten komen we een oude bekende tegen in het centrum van Assen. Dit is gewoon eng, wij kennen buiten “de familie” niemand in Assen. We lopen de journalist Stef van het Dagblad van het Noorden tegen het lijf. Wel leuk konden we hem gelijk bedanken voor het leuke stuk wat hij geschreven heeft.

Weer “thuis” in Assen. We moeten een oplossing zoeken voor de schoenen van Peet. Nicole had het goede idee om zijn schoen in shape te brengen met een bankschroef.

Jack & Georgette komen afscheid nemen. Inmiddels blijkt een andere vriend dicht bij ons in de buurt te zijn, om precies te zijn in Groningen. Die komt morgen langs denken wij.

Bij Cafe Aan Zet zijn ook stappen gezet vandaag. Op al onze ramen hangen posters van onze actie voor Stichting Taai. Daaromheen zijn er foto’s gehangen van onze avonturen van de afgelopen 2 weken. Dit alles is gesponsord door 

op de binnenweg in Rotterdam. Supertof dat zij dit alles belangeloos voor ons geregeld hebben. Mylene bedankt!

Daarbij hebben we onze sponsoren qua kleding en andere benodigdheden op een rijtje gezet. Zie hieronder

Morgen nog één rustdag en dan gaan we weer fort.

Fijn weekend lieve volgers 😘

Geef een reactie