Woensdag 21 April | Dag 76 | 977 KM | € 17.003

Wakker worden in Willemstad met geen toerisme. Hoe vredig is dat? Maar we zijn het er over eens dat als er wel toerisme zou zijn we dat waarschijnlijk ook superleuk zouden vinden. Dit was ons uitzicht toen we wakker werden …

Willemstad met nauwelijks toerisme

Ons project waar we het de hele tijd over hebben is bijna geregeld. Dus dat geeft bijna rust. Even bepalen waar we vandaag naar toe gaan. Het wordt Dinteloord. Nog even wat koffie en we gaan. Gelijk al weer leuke plaatjes.

kijk die in de midden, die kijkt zo eigenwijs

Dan lopen we deze mensen tegen het lijf. Zij zijn met de boot. Superleuk gesprek gehad we delen dezelfde interesses. Peet heeft nog wat tips meegekregen bijvoorbeeld dat je niet zomaar op de middellandse zee moet gaan zeilen omdat deze nogal grillig kan zijn. Deze meneer gaf sowieso aan dat hij sinds de corona crises veel ongevaarlijke situaties op het water heeft gezien van onervaren of onverantwoordelijke mensen die denken dat ze ongetraind het water op kunnen gaan…

Jan voormalig huisarts 86 jaar en Doris 81, staan allebei nog heerlijk in het leven 💪 Hun boot is gisteren weer te water gegaan en ze gaan even boodschappen doen.

En door, wat een fantastische omgeving weer! We lopen Helwijk door. Wat een bijzondere naam voor een dorp. We lopen langs een tuintje waarin twee mensen in het zonnetje zitten. Hé wij kunnen wel wat aanspraak gebruiken? Hahaha da’s bijzonder de omgekeerde wereld.

Daarin horen we dan ook wel weer Corona leed. Zijn beste vriend kreeg corona en zijn vrouw daarna ook. Beste vriend is overleden en deze meneer heeft de zorg van zijn vrouw opgenomen en kreeg daardoor ook Corona. Ondanks het feit dat hij lang enorm vermoeid is geweest heeft hij geen spijt, hij stelt dat als hij dit niet had gedaan hij zijn leven lang spijt zou hebben gehad. Mooi verhaal!

Hier kan je dan niet om heen en helemaal waar!

dus dat!

Hup verder, de lente is inderdaad op volle toeren gaande …

Natuur aan het ontploffen!

En dan komen we aan in Dinteloord. Heel fijn ontvangen bij onze slaapplaats en we hebben besloten hier nog een dag te blijven om de laatste dingetjes betreft ons project te regelen en een en ander voor het moment dat ons bedrijf weer open mag. Dus geen tassen inpakken morgen!

Fijne avond lieve volgers tot morgen 😘

Eén gedachte over “Woensdag 21 April | Dag 76 | 977 KM | € 17.003

Geef een reactie