Donderdag 22 April | Dag 77 | 978 KM | € 17.003

Even een dagje aan ons bedrijf werken. Grappig, je hebt het er de hele tijd over dat er van alles nog geregeld moet worden maar uiteindelijk moet er nog een hoop gebeuren op het laatste moment. Het lijkt wel alsof je een nieuw bedrijf opent. Daarbij ben je het ook redelijk ontwent, en dan ook nog op afstand het is gewoon een beetje raar.

Maar het moest toch wel gebeuren dus we hebben onze wandeldag opgeofferd om dit alles te regelen. Nieuwe kaart, nieuwe producten op de kaart, kassa aanpassingen en ga zo maar door, kost wel even tijd maar zo fijn als dit allemaal weer geregeld is.

work in progress

Ik zat niet zo heel erg lekker aan deze tafel, gelukkig mocht ik beneden in een zaaltje aan een gewone tafel mijn dingetje doen. Helemaal blij mee geen getetter van Peet dus lekker gefocust.

Daarbij zoals al eerder gemeld zijn we ook nog druk bezig met een leuk ding voor Stichting TAAi. Bij Café Aan Zet zijn ze in ieder geval volop aan de slag …

voorbereidingen voor nieuwe actie

We zien wel dat alle horeca ondernemingen met terras volop bezig zijn. Het hotel restaurant waar wij verblijven op zeker ook. Heerlijk weer die activiteit, het geeft in ieder geval positieve energie. Daarbij werken er superleuke mensen in dit hotel.

Het blijft gek, ondanks alle maatregelen leer je toch gedurende de dag weer allerlei mensen kennen, natuurlijk op de gepaste afstand maar we merken gewoon dat mensen toe zijn aan ietwat gezelligheid.

Onze kamer buren

Maar goed nauwelijks gelopen vandaag maar heel veel losse eindjes opgelost. En dat gaat gewoon niet als je aan de wandel bent. Dus dat is geregeld dan kunnen we morgen weer lekker in de beentjes, ik zeg je ik heb de buitenlucht gewoon een beetje gemist vandaag!

Oh als je ineens weer zo met je bedrijf bezig bent en moeders en medewerkers ook dan heb je gewoon weer superzin om te gaan knallen in welke beperkte vorm dan ook!

Morgen naar Tholen, 19 KM, als er geen regeldingen gebeuren gaan we dat gewoon doen! Dan komen we aan bij onze familie Sandra & Marcel, beloofd weer gezellig te worden 🙃

Tja … past wel een beetje in ons straatje

Slaap lekker lieve volgers, wij leven toe naar zondag 02 mei, onze aankomst bij Café Aan Zet. We hebben inmiddels al wat van mensen vernomen dat zij erbij zijn als wij aan komen lopen, super leuk!

Trust 😘

Geef een reactie