Zondag 18 April | Dag 73 | 935 KM | € 16.370

We zitten op zo’n mooie plek dat ik serieus mijn wekker heb gezet voor de zonsopkomst. Het was mistig dus ik had niet zo’n goeie hoop maar toch maar even filmpje gemaakt waarbij geluid belangrijk is …

Even doorscrollen ik krijg de 2 volgende vakken niet verwijdert 😡

Om half 7 opstaan heeft zo zijn voordelen. We hebben weer lekkere stappen gemaakt zonder te lopen 🙈 Dus zonder te lopen maar wel voor hetzelfde doel, zoals al eerder gemeld hierover volgende week meer! Oh wat hadden we hier graag een dag extra willen blijven, het is hier buitengewoon prachtig en de B & B is ruim ingericht en dient ook als atelier. We worden voordat we weer op pad gaan nog uitgenodigd voor een kopje koffie. Superleuke gesprekken gehad. Ik probeer ze een beetje te verdelen …

Dit is Nine, een KNGF hond die nieuwe KNGF’ers moet voortbrengen. En dit gaat via strengen eisen!
Koekje bij de koffie, zelf gemaakt. Tineke wil graag indien mogelijk zoveel mogelijk uit de natuur gebruiken.
Swiebertje & Saartje
Tineke en Ron van B & B Atelier La Luna, wat een geweldig gastvriendelijke mensen!

Ondanks dat we zo dichtbij wonen, als in dat dit praktisch gezien onze achtertuin is hebben wij onszelf en Tineke en Ron beloofd dat we zeker nog een keer terug komen om van deze natuur te genieten, in één woord heerlijk!

En dan gaan we weer zakjes op rug en gaan, we worden uitgezwaaid!

Het is zo ongelooflijk mooi in combinatie met het mooie weer dat je alles wel wilt filmen of fotograferen. Dus sorry het wordt iets langer dan normaal vandaag.

Om te beginnen met een zwaan die lekker in “bad” gaat

We lopen verder, lopen we 2 mensen uit Rotterdam tegen het lijf en mevrouw zegt, he ik ken jullie cafe! Ik heb daar wel eens opgetreden! Huh? Deze dame is onderdeel van het dameskoor de Krijsenden Kregen 😜 Nou dat weten wij nog wel, een koor van dames met panterpakjes aan die zijn wij niet vergeten. Grappig, dan maar even op de foto

Ria van de Krijsende Krengen.

En door … Zien we op links weer 2 van de schattige gevlekte lammetjes staan. Nu zet ik alvast de video aan en ja hoor ze reageren 😍 Het filmpje spreekt voor zich, wij hebben er in ieder geval al een paar keer volop om gelachen …

Ohohoh we gaan helemaal stuk. We moeten na het bruggetjes naar links, en gaan dan een heel stuk via een onverhard pad en het is er zo stil, en mooi!

We zijn zo aan het genieten helemaal een heerlijke dag. Dan belt mijn schoonzus, waar lopen jullie? Uhh nou hier en zijn opweg naar daar? Zitten ze ons op te wachten op de route die we moesten lopen naar het pondje naar Kinderdijk. Hoe leuk en Tonny is er ook bij. Even half uurtje voor Cafetaria ‘t Carillon (dit verzin je toch niet) gezeten, boodschapjes gedaan en wij gaan weer verder.

Verrassing!

Nou we gaan de oversteek wagen 😬

Eff oversteken

En hup we zijn in Kinderdijk, nog 7 minuutjes lopen naar plaats van bestemming. Peet vraagt nog waar staan die molens dan??? Hierachter de huizen Peet. En dan komen we aan … Met dit uitzicht!

Tja ik kan hier niet de juiste woorden voor vinden, wat een heerlijke plek weer.

En om niet te vergeten een warm ontvangst met een paar lekkere koude biertjes. Gelukkig maar want de volgenden verrassing dient zich aan.

Tim, Minny en Beau zijn in de buurt en komen even langs 😍

Hoe leuk, even vragen aan onze gastvrouw of dit oké is? Tuurlijk geen probleem. Leuk even bijkletsen en Beau is zo groot geworden, ook al zo lang niet face to face gezien! En passant wint Max nog even de GP dus de dag wordt alleen maar mooier.

Voordat we afscheid nemen moet er nog even een Bert en Ernie foto gemaakt worden want daar hebben we er al meer van verzameld. ( Peet & Tim zijn hier een klein beetje fan van 😬 )

Schattig toch

En dan gaan we lekker eten, kipsaté met nassie magnetronmaaltijd. Gewoon weer lekker. En nu is het donker dus tijd om de oogjes dicht te doen. Morgen weer vroeg op want ik wil niets missen.

Fijne avond nog lieve volgers, morgen naar Neef Rene in Dordrecht 😘

Geef een reactie