Zaterdag 17 April | Dag 72 | 921 KM | € 16.300

Ach we zijn 10 weken verder en weer in Oudewater. Zal wel iets te maken hebben met een daverend succes??? Ik vond het leuk om 2 dezelfde foto’s te vergelijken met daartussenin 10 weken…

wat een verschil 😬

Het is niet heel warm zegt onze telefoon, 12 gr en een gevoel van 9 gr. Maar we gaan lekker buiten zitten, even de tafel dekken.

Heerlijk in het zonnetje

Gezellig hoor, het is werkelijk genieten. Je voelt zelfs het zonnetje al een beetje branden. Nadat we de was hebben gedaan is het tijd om te gaan. Dank jullie wel Robbie & Saskia voor alweer een warm ontvangst.

De Neeftjes 🥰

We gaan nog even langs bij een vriend van Rob en Peet heeft gelijk een klik. Het lijken wel gelijk gestemde geesten. Allebei brutaal en net weer even over de grens. Jeroen heeft een paar jaar geleden aan de rand van Gouda een “Beach Club” opgericht maar zo kunnen we dat beter niet benoemen, ruzie met buren gezeik met de gemeente tegenwerking en ga zo maar door. Jammer want het is een superplek en er zijn super ideeën uitgevoerd!

Ziet er niet verkeerd uit toch?

Maar we moeten door, op naar Ambacht. Oh oh oh het is weer zo’n plaatje! Geen herrie alleen maar dierengeluiden. Dit is ons uitzicht …

Wauwww

En even de was ophangen buiten, deze was nog niet droog maar dit werkt ook 🙃

Lekker drogen in het zonnetje

Af en toe lopen we naar buiten, niet een hele bijzondere zonsondergang vandaag hier maar gewoon even hoe lekker weinig hoogbouw hier is

Het is nu donker, voor de grap keek ik even hoever we van huis zijn … Dat is in een dag te lopen en dan te bedenken dat onze moedertjes op zo’n korte afstand van ons zijn en die hebben we al 6 weken niet gezien! Maar we gaan NIET door Rotterdam en dat is bewust. De verleiding is groot om een keer in je eigen bedje te gaan slapen maar wij denken dat we dan niet meer verder gaan.

14 kilometer lopen naar huis 🙈

Maar wat ons ook pijnlijk duidelijk wordt dat als we in de auto stappen we op zo’n korte afstand zo iets moois kunnen zien.

Net nog even buiten geweest en ik hoor alleen maar dierengeluiden. Een schaap die het ergens niet mee eens is, ganzen, kikkers. De kippen/ hanen hoor ik niet meer die zijn op stok. Dat gaan wij nu ook doen.

Slaap lekker lieve volgers, morgen gaan we naar Kinderdijk 😘

Eén gedachte over “Zaterdag 17 April | Dag 72 | 921 KM | € 16.300

  1. Wat een mooie en leuke dag. Gegund! Toppie dat het warmer en gezelliger weer wordt voor jullie. En …het geld bedrag is amazing, maarrr jullie hebben bijna 1000 km op de tellert staan !! Wow, een immens grote buiging en hard applaus! ! Waar hadden jullie kunnen zijn vanuit Rotterdam ..Net voor Marseille, net voor …
    Leuk zoekklusje 😉 Laat weten waar je bent vooraf een beetje nu, dan kunnen mensen jullie wellicht vinden & opzoeken? (en cash doneren?) Ik ben benieuwd waar het eindigt..
    Stay strong! Houd vol , maak leeg , heb LIEF!

Geef een reactie