Zaterdag 10 April | Dag 65 | 820 KM | € 15.455

Zooo, we gingen gisteren op weg naar Amsterdam… Via dit park. Zo grappig, we zien een mevrouw van haar fiets afstappen en alle diertjes kwamen als een malle aanrennen.

Mieke, deed dit met haar kleinkinderen en doet dit inmiddels bijna dagelijks. Overtollig eten gaat naar deze diertjes.

Hmmm een grote stad is ook wel weer een feestje 😁 Bizar er lopen voor ons gevoel ineens zoveel mensen op straat. Ah ja dat hebben we lang niet meegemaakt.

Maar dan lopen zelfs in deze tijd zoveel mensen weer op straat. Ik was bijna een beetje bang dat ik al die mensen niet meer aan kon. Maar gelukkig dat is dan weer niet waar 😅

Zoals gisteren al gemeld een heerlijk warm welkom bij Ramon. Wat we dan wel moeten vermelden dat het de zoon is van de Tante Ria uit Assen.

We hebben een missie vandaag, we gaan Pelle opzoeken, hij is 25 jaar onderdeel geweest van Peet zijn leven. Dus wel lopen vanuit Amsterdam naar Amstelveen. 9.4 KM dus dat is een eitje.

We lopen via het Beatrix Park, nu al mooi en het wordt net een beetje groen …

Beatrix park

En verder, we lopen langs een winkelcentrum, daar zitten een paar voordelen aan, het waait er niet én je loopt droog dus helemaal top. En een bizar mooi winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam Zuid.

En door, richting Pelle nog eventjes te gaan. Dan komen we daar aan, we hebben elkaar best lang niet gezien. Tis toch even aftasten maar dan gaat het helemaal “los” de oude verhalen worden weer opgehaald. Heerlijk ook om van die 2 mannen de verhalen over en weer te horen. En ook zo gek dat je moet gaan wandelen om de stap te nemen om elkaar weer eens te zien !?

elkaar 20 jaar niet gezien!!!

Ik denk dat er een hernieuwde relatie is ontstaan. We hebben de luxe genomen om ons terug te laten brengen naar Amsterdam. Er liggen ineens enorme plassen op de weg dus het heeft fiks geregend blijkbaar, maar dat hebben we deze keer lekker gemist.

Morgen nog een dagje Amsterdam en dan gaan we weer verder.

Tot morgen lieve volgers 😘

Eén gedachte over “Zaterdag 10 April | Dag 65 | 820 KM | € 15.455

  1. Jeay, ik lees jullie met veel plezier en heb ontieglijk veel respect dat jullie volhouden. Wat zal dit een impact hebben op jullie leven. Nog ffkes en dan gaan (duimen!) i.i.g de terassen open! Dan is het wandelen/lopen ff gedaan. Zelfs ik (die in pre-corona tijd al aardig wat wandelde) krijg af en toe jeuk van al dat gewandel, haha. Nooit van jullie, hoor. Keep the faith en de moed , lieve groet, Marjon xx

Geef een reactie