Zondag 11 April | Dag 66 | 834 KM | € 15.565

08 uur wakker in Amsterdam. Je zou denken dat je heel veel geluid hoort maar niets is minder waar. Serene rust in de Rivierenbuurt. Heerlijk! 2e deel was regelen en dan gaan we naar de Kalverstraat. De Kalverstraat??? Wat moeten jullie daar nou? Even afspraak maken natuurlijk, om 14.30 uur zijn we welkom. Dus hup in de beentjes naar de Kalverstraat!

Door de Vijzelstraat, beetje een zooitje maar de bruggen worden gerenoveerd.

We zijn op plaats van bestemming, we worden al verwacht 😄 Onze schoenen worden namelijk gesponsord … Het merk Dolamite. Nou we beginnen bij mij, stoere schoenen zeg! Het was gelijk raak 😍

Stoere schoenen toch?1?

En naar boven, naar de herenafdeling, ook dat was gelijk raak 👌

Dus schoentjes aan en ouwes in de tas. Nog even op de foto!

Dank je wel Corine voor de puike service 👍🏻

En terug naar ons logeeradres, we moeten een beetje opschieten en looptechnisch gaan we dat niet halen. Maar dan horen we dit!

Even luisteren …

Maar als we dan een openbaarvervoerbedrijf station moeten nemen dan is het Vijzelstraat. Gelukkig op de route … Dat heeft een reden, zie dit!

Metrostation de Vijzel

Oke oké, sommige mensen vinden een heleboel over Rotterdam versus Amsterdam. Behalve met Feyenoord – Ajax en andersom hebben wij helemaal niets tegen Amsterdam. Tis voor ons gewoon een mooie stad. Kijk dan even nog een keer naar bovenstaande foto? Groots toch?

En sorry hoor dan nog maar eentje die gaat niet in de hoogte maar in de lengte …

Lijkt wel op de lange t….weg die we onderweg te vaak zijn tegengekomen

Afscheid nemen, alweer. Even op de foto met frisse tegenzin.

Thanks voor het fijne verblijf ❤️

Op naar ons volgende adres, we gaan richting Vondelpark. Ook weer super denken wij. Het zonnetje breekt door. en kijk dan een hoe mooi de wereld/ in dit geval Amsterdam is?

Geer & Patu € 10 cash gedoneerd en zo’n leuk gesprek

Serieus mooie plaatjes toch?

Nou dit was het voor vandaag, we gaan nog even een borrel drinken aan het Vondelpark. Je kan het heel veel slechter treffen 😀

Tot morgen lieve volgers 😘

Eén gedachte over “Zondag 11 April | Dag 66 | 834 KM | € 15.565

  1. Ja Dat is effe leuk 020 idd een mooie stad maar niet mooier dan Rotterdam #jatognitan P.S. ook in Rotterdam heb je hele grote roltrappen hoor ! Voor effe zeggen , heb nog geen dagboek verhaal er overgeslagen ! En het blijf leuk om te lezen ! Nou Peet & Chel tot horens weer en voor straks welterusten , en groetjes uit dit mooie Rotterdam .!!

Geef een reactie