Woensdag 24 Maart | Dag 48 | 618,4 KM | € 13.420,32

Wat is het heerlijk opstaan hier in Emmeloord. Waar we gisteren een beetje genoeg van hadden stemt ons nu dan weer vrolijk. Scheelt toch als je uitgerust bent!

Heerlijk die ruimte!!!

We moeten vroeg aan de bak, 07.30 ontbijten en om 08.45 klaar staan voor Omroep Flevoland! Wij staan daar in volle bepakking! Alles voor de Stichting💪. Dat gaat tegenwoordig ook allemaal weer zo makkelijk. Vlak voor de uitzending krijg je een sms, je volgt het menu en hup je hebt connectie middels beeld en geluid. Bizar!

Even wacht op connectie 😇

Ik had toch verteld ongeveer een week geleden dat ik helaas één van mijn draadloze Apple oortje was verloren tijdens de storm? Dus van de week nieuwes gekocht bij het kruidvat, € 9,99! Ik vraag me dan gelijk af of dit kwalitatief vergelijkbare exemplaren zijn … Moeilijk, de kwaliteit van het geluid is beduidend minder maar goed. Voor dit interview hadden we allebei één oortje in, moet lukken maar helaas. Die van mij vond te pas en te onpas dat de de bluetooth connection verbroken was. Hinderlijk als je in een radiointerview zit en de vragen dus niet hoort 😩 Nog nooit meegemaakt met mijn vorige oortjes!

Het was een grappig interview. Één van ons twee moest de telefoon vasthouden. Ik denk dat menigeen wel in kan vullen wie dat was én je krijgt er ook gewoon een lamme arm van …

Hierbij het fragment:

https://www.omroepflevoland.nl/gemist/radio/225607/rotterdamse-kroegbazen-wandelen-ook-door-flevoland-voor-het-goede-doel

Zoals verteld was het de bedoeling dat we vandaag een “halve” dag zouden hebben. Echter door omstandigheden gaat dit niet door. Het was sowieso al de bedoeling om Emmeloord centrum in te trekken en onze missie daar te ventileren.

Echt een bos voor Peet, kijk naar de naam van het bos 😂😂😂

Dat hebben we ook gedaan, echter was er niet heel veel te beleven in Emmeloord. Een aantal mensen zijn gefixeerd op de afgesproken tijden waarop ze in meerdere winkels afspreken hebben staan. Het lijkt op stress in een rustig ogende stad.

Ondanks het heerlijke weer lopen we een klein beetje met onze ziel onder onze arm. We hadden een bierwinkel met brouwerij gevonden en op de website stond dat deze open was maar helaas dat is niet waar.

Dan maar even naar de Jumbo, wij vertellen ons verhaal zegt het meisje achter de servicebalie, ach wat goed zal ik een flyer van jullie ophangen? Ja graag! Dan komt er een andere dame bij, in Emmeloord woont iemand met TAAIslijmziekte en die is al over de 50 jaar! Die sport heel veel maar ligt daarentegen ook heel vaak in het ziekenhuis. Willen jullie misschien een warm broodje? Kaasbroodje, Saucijzenbroodje of Frikandelbroodje? … Tuurlijk, lekker!

Margareth van de Jumbo!

En zien jullie ook voor wat voor een bord ik sta? Zo’n mededelingenbord in de supermarkt. Die ken ik al heel mijn leven en nooit gebruik van gemaakt. Maar waarom zou ik hier ook niet even een flyer in hangen? Weinig moeite en je weet maar nooit wie dit gaat delen?

MAAR, toch reden tot vrolijkheid, we hebben een videoboodschap van een Cowboy???

Jossie, zo da’s lang geleden!

Het ging niet helemaal soepel maar ach dat zijn we wel gewend van Jos maar daardoor niet minder leuk!

Toch wat vrolijker lopen we door het voedselbos weer terug naar het hotel.

Geniet van de temperatuur, de natuur die weer ontwaakt en de rust.

Even dingetjes doen waar je onder het lopen niet aan toe komt. En misschien ook een beetje relaxen? Ah we gaan even kijken naar het Nederlands elftal. Peet heeft het voor rust al opgegeven en ik ben gestaakt bij 3-0. Daar worden we niet vrolijk van!

Morgen gaan we op weg naar Urk, ja naar Urk, wij weten dat Urk alleen maar negatief in het nieuws is maar wij kunnen ons niet voorstellen dat wij daar niets positiefs kunnen vinden en dat is waar wij op inzetten. Wij houden niet van negativiteit.

Ennn ik ga vreemd, normaliter laat ik mijn haar altijd verzorgen door mijn schonezuster Monica, maar zij is een beetje niet in de buurt. Nou heb ik een afspraak staan bij Teun Fohn uit de serie Urk. Vrijdag ochtend om 11.15 uur wordt ik verwacht. Ik vind het spannend …

Hier een samenvatting van deel 1 van de mensen van Urk (voor diegene die niet weten van deze serie), voor sommige misschien te lang dan maar skippen!

Ik kijk er naar uit, Urk here we come!

Wij gaan in ieder geval morgen lekker lopen te lopen naar Urk!

Even nog wat meer duidelijkheid over de verkoop van de sateetjes. Deze zijn alleen af te halen in de wijk Delfshaven en geen bezorging. Stuur Minnie even een privé bericht of bel haar op nummer: 06-19 02 86 08

Er was al lekker wat animo gisteren en als je hebt besteld laat even je bevindingen weten!

Nou dat was het weer voor vandaag, het leek saai maar als ik het zo teruglees valt het best wel mee!

Fijne avond lieve volgers 😘

Geef een reactie