Dinsdag 04 Mei | update van zondag | € 21.826

Zo, het is maar 2 dagen geleden maar als je eenmaal thuis bent dan is het toch anders het lijkt al weer langer geleden.

Zondag ochtend wakker geworden in Rhoon. We hebben geslapen in hotel het Spui en hadden het hele hotel voor ons alleen. Helaas waren we niet meer in staat om verstoppertje te spelen de avond ervoor. Voor de allerlaatste keer deze reis pakken we de inmiddels bekende tassen weer in. Deze keer vonden wij het echt een feestje 🎉

De allerlaatste keer inpakken voor dit project.

Lekker hoor, even ontbijten! Alles is helemaal top geregeld, oventje aan broodjes bakken en we hebben zelfs buiten ontbeten!

Dan maken we ons op om naar Theater Zuidplein te gaan. Tis toch wel een beetje spannend, komen er ook mensen die met ons mee gaan lopen naar Delfshaven?

Wat gaat er gebeuren straks?

Gelukkig wel! Remko arriveerde als eerste en daarna volgde Bas, Denise, Georgette, Tim en Minnie. De laatste 2 hebben een flesje bubbels voor ons meegenomen, die moet natuurlijk open!!!

Cheers 🥂

Ook Marjon inmiddels een dikke fan van de blog komt naar buiten, zij werkt bij Theater Zuidplein.

Marjon vaak in voor een leuke en daardoor motiverende reactie 🙏

Helemaal leuk, het leek ook een wandeling van niets, waarschijnlijk omdat wij allebei ineens nieuwe gesprekspartners hadden en je loopt wel door je eigen stad dus afleiding genoeg.

Vanaf de Zuidkant maar even een paar foto’s maken …

Het is zo lekker om de Euromast, de SS Rotterdam en de Erasmusbrug weer te zien 😍

Wij zijn in ons leven nog nooit door de Maastunnel gelopen dus de 1e keer ..

Van Zuid naar Noord
Zo gewoon een lange T tunnel🙃

En dan gaat het rap, sta je ineens onder de Euromast en die staat dicht bij Delfshaven. Iets te vroeg komen we via de Havenstraat aan in Delfshaven. We krijgen een muzikaal onthaal van onze collega Peter van de Ooievaar. Leuk!!! We hebben nu ook zicht op ons terras en mensen staan op en beginnen te klappen. Wat een geweldig onthaal! En wat is er een hoop gebeurd in en rond de zaak!!!

Onze moeders 😍
Elburg, Zuidzijde, Hellevoetsluis, Hellevoetsluis, Rhoon. Hierop staan mensen die we al langer kennen of beter hebben leren kennen, maar ook mensen die we tijdens deze trip hebben leren kennen… Mooi …
Hier hebben we Assen
Georgette die ons op het idee voor het lopen voor een goed doel heeft gebracht, Bas en Remko onze steun en toeverlaat met onze website, socials en nog heel veel meer dingen…

Nu lijkt het alsof wij een boel mensen over slaan. Wij zijn in onze blijdschap en enthousiasme helemaal vergeten waarmee wij de afgelopen 12 weken juist wel mee bezig zijn geweest, foto’s maken 🙈

We zijn wel op de foto gegaan met een voor ons speciale jongen. Wij herkende hem niet meteen maar het is een “oude” bekende in deze blog. Mede door het filmpje van zijn moeder die wesp YouTube al wandelend hebben gezien zijn wij over de streep getrokken. Leuk om Daphne en Melle te zien!

Melle en zijn broertje hebben beide CF.

En dan is het ineens 17.45 uur en de muziek gaat uit. Jammer wij hadden het nog wel naar ons zin máár dat betekend wel dat we echt naar huis gaan! Heerlijk.

We hebben zo genoten terwijl we onderweg geen slechte slaapplek hebben getroffen. Maar thuis is toch thuis, eigen douche, eigen bed en we zijn teruggekomen in een hele nette tuin en opgeruimd en schoongemaakt huis. Genieten!

Genieten was het ook de volgende ochtend, alleen al het idee dat je niet voor een bepaalde tijd weg moet zijn, dat je weer lekker de ruimte hebt en dat je serieus weer na mag denken wat je aan gaat trekken die dag. Heeeeeeerlijk!!!

De verkoop van de bierpakketten bij Aan Zet begint te lopen, vergeet niet zaterdag aanstaande om 20.00 uur online bier-tasting onder begeleiding van Jan Nota. Er zijn nog pakketten te koop en dit komt ten goede voor de Stichting TAAI! Kan je op dat moment niet? geen probleem, je kan deze op elk willekeurig tijdstip bekijken via YouTube.

Vooraankondiging hieronder doet het niet even naar beneden scrollen

vooraankondiging van onze Bier Troubadour Jan Nota

Fijne avond lieve volgers tot snel 😘

4 gedachten over “Dinsdag 04 Mei | update van zondag | € 21.826

 1. Hey Peet & Chell, lekkeeeerrr geslapen ? 😜
  Zooo leuk dat ik erbij sta in de blog ! En nog veeeeeel leuker was het om jullie live te zien en mee te maken. Gers die Rotterdamse beelden, doet toch ineens anders aan. Misschien in &om Rotterdam blijven lopen? Eindstation Aan Zet?
  Moest erg om je lachen Marichelle, dat je weer kon kiezen wat je wil aantrekken ! (ben wel benieuwd wat dan, haha) .
  Dikke vette hug en welcome back!
  (to basic)
  Groet! Marjon,
  jeweetwel, van vjoeger. 😉
  van Mels 😂

 2. Lekker thuis! Was leuk om jullie even te zien.
  Super trots op jullie en de prachtige prestatie voor stichting taai. Snel weer eens een drankje doen. Dikke zoen van Es

 3. Wolkom thus ( welkom thuis ) geweldige prestatie wat jullie hebben geleverd in de Corona periode en gelopen voor het goede doel de stichting Taai.
  Wensen jullie veel geluk en succes voor de toekomst ook in jullie horeca bedrijf. Leuk dat wij jullie ontmoet hebben in Fryslan ( Reduzum ) waar wij jullie koffie hebben aan geboden in de schuur bij een boerderij vanwege de storm.
  Hartelijke groet, Irene en Lyda en oant sjen yn Fryslan.

 4. Wat een prestatie 🥳

  Zonder enige training puur op karakter 💪🏼Jullie weten dat ik ontzettend trots op jullie ben 🥰☺️😘

Geef een reactie