Zaterdag 24 April | Dag 80 | 1004 KM | €

Nou waar zal ik eens beginnen? Ik denk dan maar bij het heugelijke feit dat we over de 1000 KM gegaan zijn vandaag! Wij zelf hadden dit nooit van onszelf verwacht maar tis toch maar gebeurd!

Vandaag weer een 2 dagen in 1 blog dagverslag. Onze gastheer Marcel vond het niet chique dat ik een blog ging schrijven als we daar te gast zijn … Valt wat voor te zeggen en ik heb de verantwoording lekker kunnen afschuiven 😂

We gaan even terug naar gisterochtend, Dinteloord Hotel Thuis. We hebben daar 2 nachtjes geslapen en het is een superhotel! Gezellige medewerkers helemaal leuk.

Dank je wel voor de gastvrijheid en gezelligheid Pauline en Robbert-Jan & maffe Arie en gekke Dennis 🙏

En hup op naar Tholen. Onderweg gelijk weer leuke gesprekken, ligt het dan aan ons of aan het heerlijke weer? Maakt niet uit helemaal motiverend.

En door, jeetje zo’n blauwe lucht maakt de wereld nog mooier!

Vind dit zo’n mooie boom 😍

Het houdt niet op hier moet ik dan ook weer even voor op de knietjes 🥰

En hobbelen maar weer, we hebben al heel veel driehoeksborden gezien onderweg en kunnen ons voorstellen dat hier in Corona tijd niet veel handel in is dus dit is wel een pakkende tekst?

Grappig!

Onderweg weer super mooie plaatjes.

En dan arriveren we in Tholencity ❤️ Wat een prachtige plek is het hier.

We hebben inmiddels grote stappen gemaakt in waar we het al een tijdje over hebben, morgen vertellen we wat dit inhoud.

Even eten …

Heerlijk!

En nu gaan we een klaverjasje leggen!

Fijne avond lieve volgers, vergeet morgen de blog niet te lezen want dan verhullen we wat we hebben verzonnen voor de Stichting!😘

Geef een reactie