Maandag 12 April | Dag 67 | 851 KM | € 15.980

Heerlijk geslapen. Er wordt een nieuwe radiator geplaatst beneden dus we doen eerst maar een bakkie samen met Carlo totdat dit gefikst is en dan daarna in de douche. Het komt ineens met bakken uit de hemel dus we doen rustig aan … We lunchen zelfs nog met sushi, Carlo vond op de valreep dat hij nog iets goed te maken had, bang voor een slechte recensie 😂😂😂

We gaan er vandoor, naar onze volgende bestemming, Abcoude! Maar eerst nog een foto van de mannen …

Thanks Carlo voor de gezellige avond en ochtend!

We besluiten een beetje om te lopen, door het Vondelpark richting Rijksmuseum.

Even van het uitzicht genieten

Op naar het Rijksmuseum, imposant gebouw zeg!

Rijksmuseum en het plein ervoor.

We gaan richting de Albert Cuyp en lopen langs de tuin van het Rijksmuseum. Ook een mooi plaatje …

We lopen handhaving tegen het lijf met op z’n minst zulke kleurrijke pakken als wij. Ze doen iets met de fietsen? Even vragen hoe dit werkt in Amsterdam. De maximale parkeerduur van een fiets is afhankelijk van de locatie maximaal 2 of 6 weken. Dan krijg je een rode sticker en dan heb je nog een week om de fiets weg te halen en daarna wordt deze overgebracht naar het fietsdepot. Ik snap het wel er zijn echt enorm veel fietsen in Amsterdam. Even op de foto.

Edwin

Edwin verteld dat dichtbij het ouderlijk huis van Andre Hazes is! Grappig! We lopen door naar de Albert Cuyp, tis niet zo druk als normaal maar wij vinden het toch wel gezellig. Zie ik ineens een beeld staan op rechts! André Hazes, nou daar moet Peet toch echt mee op de foto!

Op naar Abcoude. Door de bewolking waar gelukkig niets uit valt hebben we soms mooie plaatjes denk wij.

Als we Amsterdam verlaten treedt er direct weer een soort “rust” op. Het blijft soms bizar de tegenstellingen in Nederland. Abcoude oogt aan de buitenkant heel sereen, een dame op de fiets zoekt contact met ons. Wij vertellen ons verhaal, zij vind het geweldig en verteld hoe het haar het afgelopen jaar is vergaan. Zij geeft aan veel te hebben gehad aan www.365dagensuccesvol.nl tijdens het moeilijke afgelopen jaar.

Ellen, moeilijk jaar gehad maar toch positief gestemd

Ineens lopen we in de dorpskern, daar is het dan weer gezellig druk. We vertellen nog een paar keer ons verhaal en zijn aangekomen bij onze slaapplaats voor vandaag.

Morgen gaan we naar Loosdrecht en staat ons een mooie tocht te wachten hebben wij ons door verschillende mensen laten vertellen vanmiddag.

En oh ja, hebben jullie onze pagina goodies al gecheckt???

Fijne avond lieve volgers vanuit Abcoude 😘

Geef een reactie