Maandag 05 April | Dag 60 | 758 KM | € 15.342

We zijn al 60 dagen van huis!!! En ja af en toe heel voorzichtig ga je het toch een beetje missen, het weer werkt ook niet echt mee … Gadver wat een naar weer zeg! Het is van alles wat behalve een lekkere temperatuur. Hagel, sneeuw, regen, zon en die smerige t…. wind! We gaan met Han mee naar zijn zoals hij het noemt “hut”. De “hut” is de vakantiebungalow waar we van de week de bloembollen hebben geplant. De mensen zijn er uit dus we gaan schoonmaken.

Met z’n 5-en is misschien niet helemaal handig maar wel snel klaar 🙃

Daarna weer even naar huis. Je wilt gewoon eigenlijk niet buiten zijn. Helaas gaat het bezoek aan de boerderij vandaag niet door. Nog een bordje snert van gisteren gegeten, nu was tie nog lekkerder 😋

De zon gaat schijnen, zullen we toch nog even naar buiten gaan? Ja is toch wel lekker, we rijden richting strand. Ach wat ziet de wereld er toch heerlijk uit met het zonnetje erbij. Even een drankje to go aan het strand, op het terras kan je niet zitten maar staan doen een boel mensen, maar dat doe je niet voor je plezier. Brrrr maar wel een mooi plaatje!

Gewoon mooi!

We crossen verder over het eiland. Even langs bij Teun van de ezeltjes. Gelukkig is hij er want de ezels staan lekker uit de wind in de container en zo maar even het land op lopen dat doe je gewoon niet. Kijk eens wat een leukerts 😍

Deze is 25 jaar oud, een ezel schijnt gemiddeld rond de 30 jaar te worden.
Deze ezels hebben een lieve baas, dat merken we gelijk. Ze zien er ook super uit 👌

Het plan was om nog even naar de uitkijktoren te gaan maar we doen het niet. We hebben al besloten om gezien de weersverwachtingen een dagje langer bij Han te blijven plakken. We hebben de kleding niet meer voor deze weersomstandigheden. Dus wie weet morgen de uitkijktoren 😬

Han zijn tank is bijna leeg dus even tanken …

Het avondmaal voor vandaag is gebakken paling met gebakken aardappels en komkommersalade a la Han & Sander. Helaas geen lammetjes drinken geven vanavond, de buurvrouw moet naar de vaste wal morgen en heeft de lammetjes elders ondergebracht.

Een vroegertje voor ons vanavond. Fijne avond lieve volgers tot morgen 😘

Geef een reactie