Donderdag 18 Maart | Dag 42 | 520,9 KM | € 12.019,52

Het is tijd om ons weer te verplaatsen. We zijn uitgenodigd door Jason & Angella. Dus op naar Easterein!

Maarrrr … We hebben een videoboodschap ontvangen 😜

🙏 Wolter namens Stichting TAAI! Zo motiverend weer!

Eerst even de tassen weer pakken en de was ophalen. Alles weer ingepakt, door de nieuwe schoenen wordt het allemaal een beetje passen en meten maar het lukt net.

We nemen afscheid en gaan nog even met Gordon op de foto. Dank je wel voor de goede zorgen Gordon en alle andere medewerkers van Van der Valk Sneek die voor ons klaar hebben gestaan.

Dank je wel Van der Valk Sneek voor jullie bijdrage aan de Stichting TAAI!

We gaan op weg, we moeten door Sneek richting onze bestemming. We lopen het liefst niet langs de grote weg dus maar weer langs het kamp. Komen we deze mevrouw met hond tegen. We raken aan de praat.

Bodie en Thérèse

We belanden wederom in het centrum. Het begint weer behoorlijk te regenen dus we schuilen even in De Waterpoort. Kunnen we gelijk nog wat administratie afhandelen.

En verder, komen we deze tegen. Wij vinden het een foto waard 🤣

Behoeft geen vertaling toch?

We lopen Sneek uit … Kijk dan naar de crocussen!

de lente komt er aan !!!

En hop, gas op … Op de een of andere manier schieten we niet echt op en we begrijpen er niets van …

In het volgende dorp zijn ze weer met de “weg” bezig. Weer glasvezel? Nee hoor wij zijn bezig met het stroom? Stroom??? Hadden ze dat hier nog niet dan? Nee meneer, vervangen en we hebben ook serieus last van de glasvezel die ligt er namelijk boven! Oké ook niet handig. dus een hoop werk, even op de foto met deze jongeman.

Reik

We zijn er bijna, bijna bijna. We lopen langs de zoveelste boerderij waar een mevrouw takken aan het rapen is. Goedemiddag, bent u hout aan het verzamelen voor de open haard? Nee hoor ik ruim het erf een beetje op zodat mijn man kan grasmaaien 😏

Wat een leuk gesprek weer, deze mevrouw is fervent wandelaar en kan ons vele verhalen vertellen wat ze zoal allemaal (ge)wandelt (heeft). De Elfstedenroute bijvoorbeeld. Die hadden wij ook graag willen doen maar dat besef kwam net iets te laat!

Lucienne

Dan zien wij een voor ons bijzonder bord, het schijnt hier wel vaker voor te komen maar is voor ons de 1e keer.

Een doodlopend dorpsverkeersbord. Het is ook werkelijk zo dat je maar via een weg het dorp in en uit kan vertelde een bewoonster ons.

En ja hoor het is zover, we hebben de plaats van bestemming bereikt!

We worden hartelijk ontvangen door onze gastvrouw en gastheer van Lokaal1.

De rest horen jullie morgen!

Enne het is jullie vast opgevallen dat we door de € 12.000 heen zijn toch 🎉🎉🎉

Slaap lekker lieve volgers, tot morgen 😘

2 gedachten over “Donderdag 18 Maart | Dag 42 | 520,9 KM | € 12.019,52

  1. Wat is dit toch een leuk avontuur jullie komen zulke leuke mensen tegen en waar ik bewondering voor heb dat jullie het zo lang volhouden.Groetjes

Geef een reactie