Dinsdag 09 Maart | Dag 33 | 382 KM | € 10.090

Wat een rare dag is dit weer! Het komt vast door Dag 33. Wij hebben tijdens het begin van ons avontuur iets met 2 drieën. Loop technisch in ieder geval met de 3,3 KM. Het maakt niet zoveel uit hoeveel we er in het totaal doen op een dag maar als de 3,3 KM nog te gaan aanbreekt dan beginnen alle pijntjes weer 😇

Verder hebben we contact met onze vriend Bas Visser. De eerste donateur van ons project. Hij heeft een paar vette ideeën en gaat ons helpen om nog meer naamsbekendheid te krijgen. 

We hebben ons aangemeld bij GoFundMe. Een wereldwijd platform waar je je goede doel op kwijt kan. Onze tekst is aangepast door een journalistiek iemand (dank je wel Cathelijne Beijn!) We hebben al 2 donaties ontvangen maar deze worden pas doorgerekend in bovenstaand bedrag als het geld daadwerkelijk op onze rekening staat.

Rond een uur of 2 maken we ons op voor onze reis naar Ferwerd. Tassen weer inpakken, weer beslissen wat we wel en niet mee gaan nemen en onze vlaggen installeren. Zijn we toch een vlag kwijt?!? Het hele huis en de schuur doorzocht maar niet te vinden. Eff nadenken, ach nee die ligt waarschijnlijk achter in de bus die natuurlijk niet voor de deur staat maar 60 KM hier vandaan. Pfff sufferds die we zijn. 

Plannen weer wijzigen. Ik snap niet dat wij nog welkom zijn bij Tante Ria? Dus we wachten tot Nicole weer terug is met de bus, dan even snel eten en dan via Haren (Rodin moet naar rugby) op naar Ferwerd. De mevrouw van de B & B Het Schoolhuis maar weer gebeld dat we deze keer niet willen verzetten maar wel wat later dan gepland in willen checken. Gelukkig was dit (wederom) geen probleem.

Ti’s serieus 94 KM rijden naar Ferwerd. Je zal het moeten lopen!!! Natuurlijk komen we niet op de afgesproken tijd aan, we komen nu weer te vroeg. Maar geen probleem we worden hartelijk ontvangen. Wat een mooie kamer zeg! En een heerlijk bed en een douche met infrarood en UV. Hier is geen euro bespaard om je een lekker verblijf te verzorgen.

Ondertussen hebben we een bericht van Bas Visser ontvangen. Hij heeft een videoboodschap van voor ons…

Frank Evenblij, een van de slimste onder ons!

Hoe leuk is dit? En zo motiverend ook! Dank je wel Frank, de reis naar Helsinki zullen we zeker in overweging nemen 🤔

Ehhh hoever is Helsinki vanaf Amsterdam? 1521.23 KM!!! Vliegen lijkt me dan wel handig 🙃 Alles voor de Stichting 😅

Morgen moeten we weer ouderwets aan de bak.  De bedoeling is dat we bij benadering 20 KM moeten lopen. Eerst maar ’s even kijken hoe het gaat.

We eindigen deze dag met een bericht van de Wannebiezz, zij hebben een leuk initiatief om de mensen wat op te vrolijken. Nou daar willen wij graag aan meewerken natuurlijk.

de Wannebiezz – Ik verlang naar de kroeg

Alweer verlengd…. 
Verlang jij ook zo naar de kroeg? 
Deel dit liedje én steun de horeca! 

Ook nu zijn de lockdown en de avondklok verlengd en voor de zoveelste keer heeft de horeca te horen gekregen dat ze nog niet open mag. Frustratie alom. Daarom besloten de Wannebiezz een meezinger te maken met een tekst waar iedereen zich in zal herkennen. 

Wat de Wannebiezz betreft is “Ik verlang naar de kroeg” het enige virus dat op grote schaal verspreid mag worden.

https://fb.watch/469ZjtaoM9/

Deel dit virus 
#helpdehoreca#steundehoreca#ikverlangnaardekroegKHN – Koninklijke Horeca Nederland

Fijne avond lieve volgers 😘

Geef een reactie