Maandag 08 Maart | Dag 32 | 373 KM | € 10.070

Hoerrrraaaa, we zijn over de € 10.000 heengegaan vandaag 🎉 Dus we zitten op 10% van ons doel! En we gaan morgen weer lopen, lopen, lopen!

Een update over de telefoon van gisteren. Ondanks de adviezen van Apple komt er geen leven meer in, 14 uur onderwater kan een Iphone dus NIET aan. 1, 5 uur (zegt Apple) wel maar 14 uur niet … 

Nieuwe telefoon besteld voor moeders ik moet alleen nog even iemand regelen die haar nieuwe foon installeert maar dat komt wel goed.

Hondje Deef uitlaten dan maar weer 

Deef, allemachtig wat kan dat beest hard rennen!

En wat zitten er een hoop vogels in deze tuin. Heerlijk dat getsjilp in een verder rustige omgeving.

Koolmeesje

Gisterenavond hebben wij Appie en Annemarie leren kennen. Ook zij zijn horecaondernemers. Er is wel het een en ander aan horeca ellende besproken. Wij zijn vandaag hun horecabedrijf wezen bekijken. Café De Pimp in Assen Centrum. Leuk om weer even aan een bar te hangen (zonder drankjes) en wat missen we dit toch eigenlijk! 

Cafe De Pimp in Assen

Oefeningetjes doen Peet!!!

Deef doet lekker mee 🙈

Op naar de Fysio, we zijn wat te vroeg dus besluiten om onze vorige vertegenwoordiger van de Heineken te bellen. Wellicht kunnen zij ook iets voor de Stichting TAAI betekenen? Natuurlijk kunnen wij dat! Top Algy dank je wel!

Dan kom je toch net eff wat lekkerder binnen bij de Fysio, we hadden al besloten dat we weer gaan lopen morgen en de Fysio bood aan dat mochten er onderweg nog problemen optreden dat we altijd kunnen bellen voor hulp op afstand. Nou da’s aardig we hopen er geen gebruik van te hoeven maken maar thanks man!

Nog wat boodschapjes doen bij het Kruidvat en op naar “huis”. Nog wat dingen voor de Stichting gedaan en wat media aangeschreven. De laatste kleertjes in de was! En dan ons galgenmaal in Assen, gourmetten 😋 Iets te veel gegeten helaas.

Even de persconferentie van onze Premier Rutte aanhoren. Zoals verwacht verandert er voor ons niet zo veel. Het lijkt er op dat wij voorlopig nog wel even door kunnen lopen 🚶‍♀️🚶‍♂️🚶‍♀️🚶‍♂️

We maken er vandaag een vroege avond van zodat we morgen weer fris en fruitig op pad kunnen! Op naar Ferwerd nabij Leeuwarden!

Fijne avond lieve volgers 😘

Geef een reactie