Zondag 07 Maart | Dag 31 | 367,3 KM | € 9.810

Ohohoh, wat een bewogen einde van gisteravond en begin van de ochtend … Het heeft nu even niets met lopen te maken en met Peet zijn blessure máár ondanks dat maken we weer genoeg mee 😂.

Peet heeft gisterenavond de moeders voor de avondklok naar het hotel gebracht. Ik vond dat hij best wel lang wegbleef en hij had de tijd van de avondklok al dik overschreden. Om 22.00 uur kwam hij weer binnen. Wat tebbie nou allemaal gedaan?

In overleg met de moeders kunnen wij de gebeurtenissen met jullie delen.

Vanuit Tante Ria rijdt Peet de dames naar van der Valk Assen. Zij moeten nog inchecken. Als je voor het eerst bij een Valk bent moet je de hele handel laten registreren. Maar goed, dames ingecheckt roept een van de dames, ik heb honger! Hoe dan? Bij Tante Ria kom je altijd rollend naar buiten (eten & drank) De andere moeders hoeven niets. Oh, dan hoef ik ook niet, maar je hebt honger toch? Kaasstengels en bitterballen besteld en de dames naar de kamers gebracht. Geen van allen konden de kamerdeur openkrijgen, zij zijn gewend dat je de kaart door zo’n gleuf moet halen maar er was geen gleuf?

Peet bij moeder 1 uitgelegd hoe de lichtschakelaars werken, moeder 2 is haar kamerkaart kwijt en staat op de gang te wachten op hulp en moeder 3 is gelukkig op haar kamer.

De dames met een gemiddelde leeftijd van 73 jaar vonden om 21 uur te “gaan slapen” niet zo gezellig dus er was nog een afterparty op de kamer van een van de dames. We bestellen nog wel even een wijntje bij de receptie. Dat lukt niet na 20.00 uur.  Jawel ,hoor lukt mij wel, dus niet, maar gelukkig stond er nog een doosje wijn op de achterbank van de auto. Rond 22.30 uur gaat iedereen haar eigen weg, denken ze. Eenmaal op de gang blijken de deur/kamer kaartje niet meer te werken. De jongste in kwestie is op weg naar de receptie, maar als je in dit hotel niet bekend bent is dat wel een dingetje en een behoorlijke wandeling. Dus niet gelukt, dan maar even bellen op de 3e kamer met de receptie. De beveiliger heeft de deuren opengemaakt met het eigen kaartje en er bleek niets aan de hand?

Dus dat, een roerige avond. En dan komt het stel nog even ontbijten voordat ze weer naar Rotterdam rijden en ons een tijd niet gaan zien.  Een van de ladies is haar telefoon kwijt? Wanneer voor het laatst gebruikt? In de auto om het huisnummer te vragen. Zoek mijn Iphone opgestart, telefoon offline 🙈

Tante Ria’s  huis helemaal ondersteboven gezocht ❌, auto binnenstebuiten ❌, tuin ❌, jaszakken van iedereen ❌ Dan maar bellen met Van der Valk, hebben jullie misschien een telefoon gevonden op kamer 33? Uhhh mevrouw die kamer is nog niet schoongemaakt maar ik laat de housekeeping even kijken en dan bellen wij u terug. Na 5 kwartier geen telefoontje. Dus nog maar een keer bellen, housekeeping heeft gekeken maar nog niet schoongemaakt. Als we wat vinden bellen we…

Kwartier later gaat mijn telefoon.  De telefoon is gevonden in het toilet in de kamer van een van de andere dames? Huhhhh? Die dame had inderdaad aangegeven dat haar toilet verstopt was? Door die telefoon dus, gelukkig is de telefoon schoon gespoeld. 

Jeetje, dat lopen is vermoeiend maar kwik, kwek en kwak of alias Lizzy, Juultje en Babbete?

Het spul vertrekt weer naar Rotjeknor, in Assen is het weer eventjes zen 😅

Maar toch ook weer niet, ook over dit kunnen we nog even niets kwijt. Er lopen nu 2 lijntjes waar we nog even niets over kunnen vertellen. Maar het wordt snel vervolgd.

Wij hopen dinsdag weer aan de wandel te kunnen en leuke verhalen van onderweg te kunnen delen maar op dit moment is het wat ’t is op doktersadvies.

Slaap lekker lieve volgers!

Geef een reactie