Zaterdag 06 Maart | Dag 30 |362,20 KM | € 9.760

 

Het was een gezellige avond gisteren. Jessie is ons op komen zoeken. 

Het is koud niet normaal! Voor Jessie was de logeerkamer klaargemaakt op dezelfde verdieping als wij waar slapen. Wij hebben een elekrische deken Jessie niet. Dat is zielig. Peet zit nog beneden dus Jessie en ik kruipen gezellig samen in bed. 

Jullie voelen ‘m waarschijnlijk al aankomen. Eindelijk is het Peet gelukt om met 2 vrouwen in bed terecht te komen. Liefst wilde hij ook nog in het midden maar da’s niet gelukt 😂

Peet laat zoals gewoonlijk Deef uit maar komt zonder hond terug. Deef is nergens te vinden dus Nicole & Peet samen in de auto op zoek naar… Dan komt Deef ineens keihard aanrennen en kijkt heel schuldbewust.

Het is tijd voor de oefeningen die we meegekregen hebben van de Fysio …

Ondertussen is er een nieuw idee geboren. Onze kleding 2.0! Wij willen onze kleding graag voorzien van minimaal 100 logo’s. Voor verder uitleg bel Peter of kijk op onze website onder het kopje advertenties.

Nu is het wachten op onze moeders. Oh wat fijn om kwik, kwek en kwak weer te zien. Peet zijn exschoonmoeder (Ellis) is er ook bij. (Ellis is de schoonzus van tante Ria) Het is zo leuk om elkaar weer te zien, helemaal geweldig. Nog 30 kilometer te gaan, dus wij staan paraat maar geen moeders. Toch maar even bellen, uhhh we hebben de afslag gemist en wij rijden nu bijna Groningen in … Ohohoh serieus? Ze belanden bij ons in de straat maar rijden het huis voorbij … Belletje, welk nummer moeten we zijn? En ja hoor daar komt de truttenschudder aanrijden, hoerraaa gearriveerd!

Peet brengt de dames naar het hotel. Eff inchecken de ladies. Tis een dingetje, kamerkaartje kwijt, nog honger licht knop niet kunnen vinden, balkondeur niet open kunnen krijgen en ga zo maar door 😂

Morgen ochtend ontbijten en dan gaan de tantes weer richting Rotterdam.

Nou tis niet een heel spannend verhaal vandaag maar meer kunnen we er even niet van maken, dit allemaal natuurlijk op doktersvoorschrift.

Fijne avond lieve volgers 😘

2 gedachten over “Zaterdag 06 Maart | Dag 30 |362,20 KM | € 9.760

Geef een reactie