Vrijdag 05 Maart | Dag 29 | 358 KM | € 9.730

Goed geslapen, lekker vertrouwd weer in Assen. We worden zelfs later wakker dan normaal. Om half 8 staan we op, Peet loopt helemaal krom de trap af. Eerst maar even een bakkie doen. We hebben gisteren een cliffhanger achtergelaten. Grappig wel dat velen van jullie zo nieuwsgierig zijn 😂

De cliffhangerknoop hebben we gelijk maar doorgehakt. We hebben 2 tickets aangeboden gekregen naar Bonaire om ook daar geld in te zamelen voor De Stichting TAAI. Dat klinkt zo verschrikkelijk aanlokkelijk en er is gisterenavond menig woord over gevallen. Wij denken dat er wel donatiegeld te halen valt op Bonaire máár … Er zijn mensen die deze actie verkeerd kunnen interpreteren, we verliezen de feel good van onze volgers en dat is precies wat we niet willen. Dus wij blijven lekker in Nederland. Dus we hebben besloten om deze donatie nu niet aan te nemen.

Zoals al eerder gemeld loopt Peet krom. We gaan Deef, de hond uitlaten en eigenlijk gaat het helemaal niet goed met de loop van Peet. Deef rent lekker rondjes in het bos en wij zitten op een bankje, dit is niet goed toch? Misschien toch maar even een Fysio regelen?? Ach dat duurt wel even voordat je daar terecht kan??? 

Terug in huize Ria. Daar is gisteren 2 kub stookhout afgeleverd😬 De berg hout ligt nog vrolijk voor de deur. Dusss, rug of niet, dit gaan we fiksen in het kader van alles voor Stichting TAAI.

Pffff serieus? Niet grappig toch? Lijkt bijna op mishandeling 😩

Onderstaand het resultaat wij en Ria en Nicole worden er erg blij van 👌

Toch maar afspraak gemaakt voor de Fysio, je gelooft het niet, Peet kon vanmiddag terecht om 15.30 uur. Knap, da’s mij nog nooit gelukt op dezelfde dag? 

Op naar de Fysio 😅

Diagnose: Quadratus Lumborum Muscle (Left)! 

Jan-sybrand dank je wel voor jouw bijdrage in dit verhaal!

Uhhhh, oke, wat betekent dit? Nou gewoon dat je vierkante Lendespier een beetje in de war is.

En 2x per dag je oefeningen doen!!!

Advies even rust houden en gelzolen voor je schoenen bestellen. Maandag weer terug naar de Fysio.

Dus op “doktersvoorschrift” moeten we in ieder geval tot en maandag rust houden en mag Peet lekker 2x per dag zijn oefeningetjes doen. Ik heb net gehoord dat dit vanavond niet gaat gebeuren, beetje eigenwijs 😬Morgen volgen de foto’s…

Dus lieve volgers, het is een kromme dag laten we dat maar zo stellen. Enne…. het geheim hebben we nog niet eens prijsgegeven, dus nog even volhouden!

Fijn weekend allemaal, tot morgen 😘

Geef een reactie