Zaterdag 27 Februari | Dag 23 | 290,1 KM | € 5.133

Heerlijk geslapen, een beetje uitgeslapen zelfs.

Rosa het varken

We kregen een donatie binnen van een oude bekende. Onze Sander, die hebben we een tijd niet gesproken. Onze Sander blijkt nu op Texel te wonen dus die gaan we binnenkort opzoeken. Slaapplaats wordt geregeld 😏

Even de broek en pet passen die voor ons zijn binnengekomen.

We staan voor een moeilijke keuze, blijven we nog een nachtje hier of gaan we weer op pad? We blijven hier, door alle toestanden van de afgelopen 3 weken is onze aandacht bijna alleen maar naar ons avontuur gegaan. 

Je zou bijna vergeten dat je nog wat bedrijven hebt waar ook een en ander voor moet gebeuren ondanks dat ze dicht zijn. Het was ook geen overbodige actie kwam ik achter maar goed alles is bijna weer weggewerkt.

We hebben ook iets aangepast in de headers van de dagelijkse berichten. Voortaan komt daar de stand van het aantal kilometers te staan en de stand van de ontvangen donaties. Vorige keer hadden we ontvangen en toegezegde donaties opgeteld maar het echt binnengekomen saldo lijkt ons beter.

De vlaggen die binnengekomen zijn zijn niet helemaal naar onze zin. De nieuwe zijn besteld en komen volgend week binnen. Peet probeert om nog iets van de huidige vlaggen te maken 🤓

Peet aan de knutsel, voor diegene die Peet een beetje kennen 🙈🙈🙈

Konijn Isabel is uit de tuin ontsnapt!!! Loopt in de tuin van de buren. Nicole en ik gaan Isa proberen te vangen. Valt niet mee, Isa is best snel.

Eigenwijze Isabella 🐰

Uiteindelijk is Isa uit haarzelf weer de juiste tuin in gehobbeld. Gelukkig was het Isa want Rosa (60 kg schoon aan de haak) is niet met een netje te vangen. En deze Dave zie hieronder is veel te snel.

We hebben een mooie film van Sam ontvangen.

Bedankt lieve Sam, we zien er naar uit om je te ontmoeten 😘

We hebben onze auto voor € 50,00 per week verhuurd. Dit geld gaat natuurlijk ook naar de Stichting.

En dan willen we dit lieve gekke bericht ook nog even met jullie delen. Iedereen denkt dat wij gek zijn maar sommige van onze familieleden kunnen er ook wat van.

Morgen worden weer afgezet in de Provincie Friesland. Op naar Holwerd dan gaan we maandag op de 🚢🚢🚢

Fijne avond lieve volgers aont morn 😘

3 gedachten over “Zaterdag 27 Februari | Dag 23 | 290,1 KM | € 5.133

Geef een reactie