Donderdag 18 Februari | Dag 13 | 199,8 KM | “Promotiedag”

Als in de we niet gaan lopen vandaag.

We beginnen weer met ons dagelijkse ritueel, de blaadjesverzameling op tafel 😏

Peet kan zelf al met de laptop overweg, weer een mooie bijkomstigheid van deze actie!

En we staan in het Dagblad van het Noorden!

De reacties en donaties stromen binnen. Wat geweldig! Elke donatie veroorzaakt een pling op mijn telefoon, normaal ben ik daar niet zo blij mee met al die geluidjes die uit mijn telefoon komen maar vandaag wel 😍

We hebben een afspraak met Maria. Maria is een vriendin van onze familie in Assen en heeft haar dochter Eva op 17jarige leeftijd verloren aan CF. Maria voelde tijdens haar zwangerschap al dat er iets niet goed zat. 

Eva heeft alles voor haar overlijden zelf geregeld, A tot Z. Een kind van 17 zou zich hier toch helemaal niet mee bezig moeten houden. De tranen schoten ons in de ogen.

Kijk goed wat ik in mijn hand heb, dat is Eva

Ondertussen staat de telefoon roodgloeiend. We hebben weer wat verrassingen in petto maar dat kunnen we nog niet prijsgeven

We hebben ook nog een nieuwe kleding technische uitdaging. Peet zijn schoenen lijken gekrompen, die hadden we voor een elektrische kachel laten drogen maar dat was misschien niet zo verstandig. Dus de plaatselijke schoenenwinkel gebeld met de vraag of ze wandelschoenen hebben staan. Gelukt!

Nieuwes schoenen, kun Peet weer even een paar kilometer vooruit

We lopen terug langs de Hema, als je dan niet open mag dan kan je toch wel iets gezelligs van je etalage maken toch?

Daarna moeten we even met Nicole mee naar Van der Valk, zij moet daar iets afgeven aan een bekende Nederlander. Misschien handig als wij even meegaan? Kunnen we misschien gelijk onze missie even vertellen? Tuurlijk goed idee! 

Maar uhhhh welke BN’er dan? Ja dat weet ik niet, in het kader van de wet op de privacy kon de receptie van Van der Valk hier geen mededeling over doen?

Dan gebeurt en dit …

Hoe leuk/lief/onvoorspelbaar/onvoorstelbaar is dit, staan Jack & Georgette ons op te wachten met een fles champagne. Ik kan je vertellen de tranen stonden in onze ogen, wat lief.

Loopt er een technische meneer van Van der Valk langs ons, jullie zijn toch die mensen die uit Rotterdam zijn komen lopen? Uh ja inderdaad, hoe weet u dat? Heb ik vanmorgen gelezen in de krant! Bizar toch 🙃

Marita van RTV Drenthe waar Peet gisteren in de uitzending is geweest kwam ook nog even langs om kennis te maken. Leuk, we hebben afgesproken dat we wekelijks een update geven over de voortgang van deze actie.

Oh ja en we hebben nieuwe kleding, het is nog niet helemaal afgerond maar dit willen we vast met jullie delen. We liepen in Assen en werkelijk iedereen kijkt om, onze kleding valt best wel op.

Gesponsord door: geen zoen maar een bloem.nl
Gesponsord door: Covid19schermen.nl

Fijne avond lieve volgers, zonder lopen was het toch weer een bewogen dag. Waarschijnlijk hebben we morgen weer mooie verhalen 😘

6 gedachten over “Donderdag 18 Februari | Dag 13 | 199,8 KM | “Promotiedag”

  1. Heerlijk jullie verhalen Peet en chel…
    Geniet van jullie mooie avontuur saampjes… ik geniet met jullie mee toppers❤️🥰
    Liefs Naath

Geef een reactie