Donderdag 11 Februari | Dag 7 | 118,1 KM

Lieve volgers, er zit weer een dag op, wat een mooie dat was dit! Perfect weer en een super mooie route!

Doel van vandaag Harderwijk of Hierden. We waren gisteren zo moe dat we niet goed weten hoe ver we komen vandaag.

We beginnen natuurlijk weer met het ochtendritueel, ontbijt & lunch, dit hadden we nog over van onze rooftocht van gister dus hup in de schoentjes en gaan!

Maar het kon niet uitblijven, stonden er allemaal papierentasjes van de Mac in de gang. Het filmpje zegt genoeg 😂

Yogurt en vers fruit voor de lunch.

En op weg. De route loopt een klein stuk langs de provinciale weg, wat een rommel wordt er toch uit de auto’s gegooid. Als we wat ruimte over hebben pakken we dit gelijk mee en gooien het netjes in de vuilnisbak. Maar soms heb je geluk, een vol blikje!

Gelukkig, nu gaat de route door de weilanden richting Ermelo. Daar zien we gewoon wintersport in Gelderland. Even met deze mevrouw op de foto.

Weer zo toevallig, haar dochter woont in Rotterdam. Ze hebben elkaar door de situatie al een tijd niet gezien. Wij hebben ons verhaal uitgelegd en ook hier eerst weer de vraag lopend??? Yes! Ze komt ons opzoeken als we weer open zijn samen met dochter.

Wat een prachtig gebied zeg, zeker met de blauwe lucht, zonnetje en de sneeuw. Zelfs de dieren lijken hier anders en gelukkiger uit te zien!

Maar maar maar er zijn wat ideeën geboren die we nog niet met jullie kunnen delen. Het staat allemaal nog in de kinder(wandel)schoenen. Ik (Chell) heb me uiteindelijk over laten halen tot “iets” en ben vervolgens 2 uur heel sjacherijnig geweest ondanks de fijne omstandigheden waarin we liepen.

En dan staat daar een paardje. Daar wordt ik dan weer vrolijk van, Peet zullen we dat paardje een appeltje geven? Met gevaar voor eigen leven gaat Peet naar het paard, ik zou dan filmen hoe hij de appel geeft … Helaas werkte mijn telefoon niet mee, appel weg én geen filmpje 😬 Nog een keer. 2 appeltjes voor de dorst minder voor ons en een heel gelukkig paardje 😁

Eff een pauze, de pijntjes beginnen weer 😩 Wanneer wordt dat nou ’s wat minder? Radiootje maar weer aan 🙃

Heeee nog eentje kijk nou eens, wat nou Hinterglemm is helemaal niet nodig. Da’s nou dan wel weer een mooie bijkomstigheid van die Corona. Normaliter zouden we helemaal niet in Nederland zijn en hadden we dit allemaal gemist.

Weer even een bankkie gepakt en hup door de “Oranje” wijk van Ermelo.

Jeetje wat een vredige mooie wijk is dat. Bizar mooie huizen, vredige laantjes, er loopt alleen gewoon helemaal niemand op straat, behalve wij natuurlijk. Ik trek de rugzak niet meer, Peet heeft deze van mij overgenomen als kadootje voor Valentijn. Jammer joh 3 dagen te vroeg maar wel lief. Die arme pakezel.

Door de bossen trekken we door naar Harderwijk. Geen Super en geen benzinestation tegengekomen. De plaspauze is dan ook te komen vervallen. Ook dat gaat steeds beter 🤪 Ik check voor de zekerheid even google maps … Blijken we gewoon een halve kilometer de verkeerde kant opgelopen te zijn. Da’s echt niet leuk als je heel graag je schoenen uit wil doen.

Maar goed door echt weer te mooie bossen de laatste loodjes. Ik hou mijn telefoon in mijn hand en tel de meters en minuten af en jaaaaa daar is ons hotel hoera!

Status: 28.114 stappen en 18,6 kilometer. 101 kilometer verwijdert van huis. Nog 106 kilometer te gaan tot het einddoel (als het goed is)

Vanaf kantoor wensen wij jullie een hele fijne avond en slaap lekker, bereid je maar vast voor, morgen of overmorgen hebben we groot nieuws te vertellen!

8 gedachten over “Donderdag 11 Februari | Dag 7 | 118,1 KM

  1. Wat een mooie dag, weer!! En wat een leuke filmpjes en foto’s!! En wat spannend wat jullie nu blijkbaar weer verzonnen hebben!! Ik ben heeeeeeeeeeeeeel benieuwd. Sterkte met de voetjes en slaap lekker! Liefs, Amanda

  2. Laat me raden: een après ski tent in Harderwijk! Goed bezig en Chel: volgens mij liggen er van jou ook wat kilo’s in het bos!
    Liefs xxx

  3. Bikkels!! Alweer een behoorlijk stuk gewandeld. Ook weer leuke foto’s en filmpjes!

    Groeten vanuit mijn (jullie wel bekende) kantoor :-p.

  4. Ik heb vast die mensen in witte pakken geregeld 😂 die zullen jullie gelijk opnemen want dit doe je jezelf toch niet aan 🤕dit valt onder zinloos geweld 🤐🥺🤪😂😂😂😂😂😂💋❤️Hoop jullie snel weer te zien 🥳

Geef een reactie