Zaterdag 06 Februari | Dag 2 | 33,3 KM

Zo, dag 2 is ook weer in de tas. Deze is ietwat anders verlopen dan verwacht. Peet had niet heel veel opstartproblemen, ik wel …Dus vanaf Haastrecht eerst naar Oudewater, daar heeft Peet ook nog een Neef Robbie wonen. Bijzonder ook dat je dan onderweg 3 uur later iemand tegenkomt waar we ‘s ochtends mee hebben staan praten. Hoe kan dit in zo’n kleine gemeenschap?

Ik moet zeggen dat ik hartstikke blij was om even een bakkie bij Rob te doen. We hadden er tenslotte al weer 13051 stappen/ 8,3 kilometer aan een stuk gelopen.

Dus wij een bakkie doen bij Rob, willen jullie een boterham of een visje? Nee hoor doe maar niet, Peet wil je een haring, hmmm oké doe maar een haring met een broodje. Chell een gebakken eitje, oké … B&B 8 km verder geregeld.

Willen jullie misschien voordat jullie vertrekken even in het bubbelbad? Nee joh hoeft niet, echt niet? Oké goed dan. Flessie Prosecco erbij, nee natuurlijk niet we zijn net zo goed bezig! Al bubbelend wordt er toch een fles Prosecco geserveerd, die kan je natuurlijk niet laten staan dat is echt onbeleefd toch? We zitten nu lekker bij het haardvuur, B&B geannuleerd. We blijven slapen bij Neef Rob

Ik denk ik schrijft het maar vast, waarschijnlijk schrijf ik over een paar uur oud Arabisch, dat gaat vaak zo bij bepaalde familieleden van de familie van Vliet.

Ben benieuwd wat ons morgen te wachten staat, schijnt echt ellende te worden, we gaan het zien, waarschijnlijk weer een korte tocht we hebben toch iets te enthousiast gedaan op Dag1.

En oh ja foto’s volgen nog steeds, ik weet in ieder geval wat de reden is en ben er bijna uit. Apple heeft een nieuwe extensie verzonnen die nog niet door alle programma’s ondersteund wordt.

Fijne avond allemaal 😘

2 gedachten over “Zaterdag 06 Februari | Dag 2 | 33,3 KM

  1. Zo jullie zijn goed bezig 💪🏻! Zoals Monica ook schrijft bikkels. Ik ben nog even niet naar buiten geweest. Laat ik nu maar even oppassen met gladheid 😂😂😂

Geef een reactie