Hand Finished

Patina service:

WALKINGS biedt een unieke patina service. Wij hebben samen met ons Portugese atelier twaalf unieke kleuren geselecteerd voor onze collectie. Alle modellen kunnen in die kleuren geleverd worden. Onze specialisten brengen  jouw schoenen met de hand op kleur en zorgen met hun vakmanschap voor de zo kenmerkende diepte en gelaagdheid in de kleuren.

Hier vind je een overzicht van onze selectie kleuren.

Passen waar en wanneer jij wil:

Onze schoenen worden voor jou in de door jou gewenste kleur en maat gemaakt in ons atelier in Portugal. Is dit de eerste keer dat je onze schoenen koopt en wil je ze eerst passen? We komen graag naar jou toe (thuis of op het werk*) maar je kunt ook altijd naar onze locatie in Amsterdam komen. Zo weet je zeker dat de schoenen die je bij ons besteld perfect aansluiten bij jouw voet. Schoenen kopen kon nog nooit zo gemakkelijk en snel. Maak hier een afspraak!

*Op dit moment bieden we deze service alleen in Amsterdam aan.

Voor bedrijven:

Voor bedrijven is een eerste indruk goud waard. Een mooi pak met de juiste schoenen dragen hier aan bij.

We bieden de mogelijkheid om samen langs te komen met onze partner Pakkend Zakelijk bij bedrijven. PakkendZakelijk levert maatpakken en wij bieden werknemers de mogelijkheid om onze schoenen te passen.

Alles staat tijdens ons bezoek in het teken van service en gemak, wij verzorgen de medewerkers van top tot teen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct met ons op, of laat je gegevens achter via het contactformulier!

Profiteer van groepsvoordeel! Dus maak je vrienden of collega’s enthousiast.